perjantai 12. elokuuta 2011

Säilytyslaatikoiden pikatuunaus

Olen tällä viikolla käynyt läpi lanka- ja kangasvarastojani. Keväällä ja kesällä päällystämäni säilytyslaatikot odottavat makarissa siirtoa työhuoneeseen, mutta koska en riittävästi osaa karsia varastoani, säilytettävää materiaalia oli vielä vailla kunnollista säilytysjärjestelmää.


Yläkuvassa näkyy niitä kaikkein huonoimpia ja rumimpia laatikoita, jotka pyörivät tilapäisvarastossa. Mietin mitä tekisin niille: tuikkaanko tuleen vai koitanko pelastaa?
Laatikoiden päällystämiseen ei nyt ole aikaa eikä motivaatiota. Sitten muistin, miten keväällä kokosin laatikon ja kannen väärinpäin, kun siniset raidat kuulsivat häiritsevästi pakettipaperin läpi. Tuumasta toimeen: Ensiksi korjasin revenneet laidat liimaamalla, sitten kokosin laatikot uudelleen nurin perin, sisäpinta ulospäin. Ja näin sain loput villalangat säilöön kohtuullisen sievästi.
Juolahti taas mieleen, että olisi paikallaan neuloa nuita varastoja vähemmäksi, ennen kuin olisi lupa miettiä uusia lankoja...

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Erittäin hyvä idea tuo laatikoiden pikatuunaus! Itellä tulee aina ensimmäisenä mieleen, että kaikki laatikot pitäis olla samanlaisia. Mut tuohan näyttää paljon paremmalta, kun on erilaisia, siis erivärisiä ja erilaisilla papereilla tai tapeteilla päällystettyjä, laatikoita yhdessä!!

Yöttö kirjoitti...

Väreinä on kuitenkin vaan valkea, vaaleanpunainen ja tuo vaaleanruskea, niin kokonaisuus säilyy kohtuullisen siistinä.