tiistai 9. elokuuta 2011

Ideaikkuna

Jotkut ideat muhivat päässä vuosia, jotkut on toteutettava siltä istumalta. Tästä ilmoitustaulurojektista en ole varma, jotta kumpaako lajia se oli. Suunnitelmissa oli väsätä jonkinlainen muistitaulu työhuoneen seinälle vanhaa ikkunaa hyödyntäen.
Näin jossakin blogissa kangaspäällysteisen styroksilevyn, johon oli vielä viritelty nauhoja ristiin rastiin. Hyvä idea, mutta ei miun makuun. Jotain simppelimpää olin vailla.
Illalla se muhinut (?) idea sitten vaati saada tulla toteutetuksi. Äitiä piti häiriköidä tekstiviesteillä vielä kymmeneltä illalla, jotta otatko vanhoja korkkitauluja mukaan,

kun seuraavan kerran tulet käymään.
Muistin, että kouluaikaiset korkkitaulut on säilötty jonnekin jemmaan juuri tämmöisiä päiviä varten ;) Äiti toi taulut tullessaan tänään ja mie irrottelin niistä puukehykset pois. Sahasin siivut reunasta pois ja liimasin vanhaan ikkunanpokaan. Muuttokuormassa on jossakin puupäisiä karttaneuloja, joita alitajuisesti suunnittelin tähän "ideaikkunaan". Tulevat varmaankin vastaan, kunhan tavaroiden purkaminen laatikoista tulee ajankohtaiseksi.
Se, joka haluaa päällystää korkkilevyn tapetilla tai kankaalla, voi sen tehdä. Tai ikkunan voisi maalatakin.
Minä pidän sen säänpieksemästä harmaudesta.
E-sedälle kiitos ikkunanpokasta!

Ei kommentteja: