maanantai 8. elokuuta 2011

Ovi työhuoneeseen

Työhuoneeseen pääsee nyt oikean, lopullisen oven kautta :) Tuolla samaisella seinällä oli siis ensimmäisessä kuvassa näkyvät kaksi vanhaa, kapeaa ovea (joista ryntävän ja harteikkaan oli kuljettava poikittain). Oikeanpuoleinen ovista johti siivouskomeroon, jonka purin pois alkukesästä. Vasemmalla oleva avautui entiseen työhuoneeseen eli putkaan. Näiden ovien välissä on nyt se oikea ovi, josta uuteen ihanaan työhuoneeseen kuljetaan. Tuo ikkunallinen ovi on alunperin keittiön ja eteisen välinen ovi, jota emme ole ikinä käyttäneet.
Osa seinistä on nyt levytetty, joten maalaus- ja tapetointiurakka lähenee. Ja lattialaminaattia pitäisi lähteä ostamaan. En ole koskaan aiemmin laminaatteihin perehtynyt, eli vinkkejä otetaan ilolla vastaan! Mitä merkkiä tai laatua kannattaisi ostaa? Mitä ei? Kokemuksia? Mistähän Joensuun liikkeestä sitä kannattaisi lähteä ostamaan? Vai peräti täältä kotikaupungista?

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Ovi on hieno ja ihanalta alkaa näyttämään muutenkin! Tsemppiä!

En taia olla paras mahdollinen vastailija, kun en oikein tykkää laminaateista. Kerronpa nyt kuitenkin jotain =) Laminaattihan on tosi kylmä (vai tuliko sinne työhuoneeseen lattialämmitys?) ja kopiseva. Laadukkaammat (=kalliimmat) on tietysti vähän parempia. Mut ootko miettiny tarkasti muita vaihtoehtoja? Esim. vinyylimattojahan on nykyään tosi monenlaisia. Asiantuntevia myyjiä löytyy varmaan jokaisesta rautakaupasta tms. eli eikun juttusille pariin liikeeseen niin eiköhän se oikeanlainen lattia ala löytymään =)

Yöttö kirjoitti...

Tarkkaan mie olen lattia-asian jo etukäteen puntaroinut. Työhuoneeseen laitettiin lattialämmitys, siksi mie uskallan ajatella laminaattia. Lankkulattiat tai parketit on joko liian hitaita asentaa tai kalliita. Ja Oton kynnet tekee pahaa jälkeä puiseen lattiaan ja sen lakkapintaan, kuten muualla huushollissa olevasta parketista näkee :/. Muovimatto ei innosta, omasta keittiöstä ja äiskän ja iskän luota on kokemuksia niistä. Ja se on liian pehmeä ainakin nuille metallikaapin jaloille.
Lisäksi asiakkaiden palvelu on ollu tosi tiukassa nuissa isommissa rautakaupoissa, varsinkin, kun ei ole rakentamassa uutta vaan tuhertaa remonttia pienellä rahalla. Tai sitten olen asioinut väärissä liikkeissä. Siks suosisin mielelläni pieniä ja paikallisia firmoja ja toivon edelleen vinkkejä ja kokemuksia laminaateista :).

Salla kirjoitti...

Jeps =) Mulla oli rivarissa hyvä laminaatti, mut en tietenkään muista yhtään mitään tietoja siitä. Ja tais olla Lpr:stä ostettu, et ei auta sekään. Mut tuuppa tänne meiän kylälle, on muuten hyvä palvelu rautakaupassa vaikka mitä ostasit!

Yöttö kirjoitti...

Ei kuulu vinkkejä, ja tänään on mentävä ostoksille. Pitänee huitaista randomilla sitten.