keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Voiko talvella kirjoittaa Yötön yö?

2/4 vahvuudesta mahataudissa. Miksiköhän lasten oksennustauti alkaa lähes poikkeuksetta keskellä yötä? Juho aloitteli yhden aikaan ja oksenteli kahden tunnin ajan kymmenen minuutin välein. Oli pieni ihan puhki, vatsalihakset varmasti krampissa. Mehut meni niin totaalisesti, ettei toinen meinannut jaksaa enää nousta sängyssä pesuvadin ääreen istualleen yökkimään. Koneellinen lakana- ja yökkäripyykkiä kuivuu jo tuolla ulkona auringossa.
Illalla syötin pojille hapankorppuja ja mansikoita. Mansikoiden kohdalla kävi mielessä, että nämä marjat ne varmaan tulee vielä uudelleen vastaan, ja niin kävikin. Onneksi en syöttänyt mustikoita.
Ennen iltapalaa inspiroiduttiin uudesta kirjasta, jonka posti eilen toi. Kirja on Muksuperheen puuhakirja, jossa on vuodenaikojen mukaan järjesteltynä askartelu- ja käsityövinkkejä ja paljon muutakin. Selailtiin kirjaa yhdessä ja päädyttiin helmityösivuille.

Kaivelin työhuoneen kätkoistä kirppareilta ja henkkamaukasta ostettuja helminauhoja ja yhden paketin ihan peräti uutena ostettuja helmiä. Ja sitten väkertämään. Ensin isompi alkoi väsäämään tuliaislahjaa ystävälle ja kohta innostui pienempikin. Nyt vaan odotellaan sitten, miten tautitilanteen kanssa käy, päästäänkö viemään tuliaiset, vai kaatuuko lisää potilaita petiin? Juhoa huoletti yöllä kaikista eniten se, että mitenkä meijän vierailureissun nyt käy :)

Ei kommentteja: