keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Strömsön inspiroimaa

Kokkiohjelmien (& lastenohjelmien!) lisäksi katselen telkkarista Täydelliset Naiset ja Strömsön. Joskus seuraan sisustusohjelmia. Niistä suosikkini on Huvila & Huussi, joka jatkuu muuten taas huhtikuussa. Digiboksin muisti pullistelee vanhoja jaksoja, jokaisessa ihania ideoita, jotka koitan kirjata ylös että saisin lisää tallennustilaa.
Jostain vanhasta Strömsöjaksosta poimimani idean pohjalta tein itselleni uuden jumppakassin. Leikattuja kassiaihioita minulla oli taaaas valmiina työhuoneessa. Samoihin "raameihin" tehtiin nuo pari päivää sitten esittelemäni murkkukassit. Kangas on jotain puuvillan ja pellavan sekoitetta ja tosi napakan oloista. Limenvihreä kangas (joka kuvassa näyttää aika keltaiselta) on kirpparilta ostettua henkkamaukan pellavahousun lahjetta, valkoinen vanhaa lakanaa ja punapilkkuinen viimeisiä rippeitä siitä miun lempipuserosta, jota käytin jo muun muassa Kesämansikka-peitossa. Sieni on kiinnitetty liimaharsolla ja koristeltu vapaalla konekirjonnalla. Sienen jalassa on nyplättyä pitsiä ja iloa-tekstit kirjoin käsin.

Jäi näköjään päälle se KeskeneräisetKäsityötValmiiksi -kuukausi! Suosittelen :) Levisi olkkarin neulekorista tuonne työhuoneen ompelukoppaan. Oikeastaan aika mukava epidemia, eikä tee ollenkaan pahaa vaikka viipyisi pitempäänkin. Onko se tarttuvaa?

Ei kommentteja: