tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ap -rikointia ja -likointia

Siivous etenee, hitaasti mutta varmasti. Varastoja ei ole kiva kuvata vieläkään... Jos olisin rikas, ostaisin ihania valkoisia säilytyslaatikoita kaikelle mahdolliselle, mitä varastot kätkevät sisäänsä. Laatikoissa olisi metalliset vetimet ja kauniilla fontilla laput metallikehyksissä, joista sisältö selviäisi penkomatta. Ahh sitä autuutta, kun varastossa käydessä ihailisi valkoisten laatikoiden täyttämiä hyllyjä. Juu, poks vaan, herätys unelmista. Vatsa sisään ja raputyyliin kylki edellä varaston ainoastaan raolleen aukenevasta ovesta sisään.

Tämän kaaoksen vastapainoksi on mietittävä jotakin kaunista, vaikkapa ystäviä :) ja aplikointia. Edellisen kerran näimme syksyllä, keväällä haaveissa tavata meidän mökillä. Syksyisen reissun tuliaisiksi vein Laurin kanssa väsätyt kassit. Kassien idea on poimittu suoraan Lilla A:n blogista.
Liimaharson avulla aplikoin pohjakankaalle kolmesta punertavasta kankaasta murkkujen vartalot. Late piirsi jalat + muut yksityiskohdat ja nimesi kassit. Kahvan juureen laitoin vielä koristeeksi Tiimarin puisia leppäkerttuja, joihin porasin reiät ompelua varten. Eikä tarvitse ostella muovikasseja!

Ei kommentteja: