lauantai 24. syyskuuta 2011

Nautinnollista lauantaita!

Lauantaita vietetään kiireettomissä tunnelmissa. Aamulla nukuttiin pitkään, tai ainakin mie nukuin. Viikon ajan olen pompannut ylös kuudelta ja iltaisin en malta mennä nukkumaan ennen kuin olen tuijottanut telkkarista sitä kymmeneltä alkavaa ohjelmaa, joka tyhjentää pään totaalisesti. Nolo myöntää, mutta koukussa olen. Toisaalta ihanaa, kun on keino, jolla saan ajatukset pois niistä innostavista, inspiroivista asioista, joita päivät pitkät pyörittelen koulutuksessa ja sama unelmointi jatkuu vapaa-ajallakin. Niin isoja asioita, ettei uni tulisi silmään ilman BB:n tyhjennysvaikutusta.
Aamupalan jälkeen nostettiin perunat kasvimaalta poikien kanssa, käytiin Antin kanssa pikkusen urheilemassa ja sitten onkin vain herkuteltu ja nautiskeltu. Kynttilöitä, uunin lämmitystä, saunaa ja hyvää ruokaa. Ja karkkia :) Kesäkiloista puolet on nyt karistettu, päätin juhlistaa sitä karkkipäivällä. Ja vähänkö mie nautin!

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Kuulostaa hyvälle! Kaikki siis =) Ihania mökkejä, mistäs tuollaisia saa? Uudet verhotkin taitaa pilkistää takaa?

Yöttö kirjoitti...

Hobbyhallista on nuo valkeat talot, tuo harmaa on jostakin nettikaupasta, oisko ollu Villa Harmonystä. Verhot on vielä kuvaamatta, odottelen sitä viikonlopun aurinkoa, jotta saisin hyviä kuvia... Keväälläköhän paistaa seuraavan kerran ;)