keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Purkaminen suoritettu

Työhuonerempan purkamisvaihe on nyt ohi. Yksin olisin turannut sitä seuraavat kolme vuotta, kaksi miestä sai paljon nopeammin "tuhoa" aikaan :) Yhden puretun paneeliseinän takaa löytyi näin kaunis tiiliseinä. Hm... pistää miettimään. Mitähän tuon kanssa tekisi? Ehdotuksia? Haaveilen edelleen siitä Kirsikkapuu-tapetista ja samaan tilaan ei voi survoa molempia. Vaikka tilkkutyöt muuten silmää miellyttävätkin :) Tiiliseinä ei innosta juuri nyt, tai siis innostaa mutta vaaleanpunasävyinen tapetti kiehtoo enemmän. Mutta entäs vuoden päästä, sitten voin olla jo ihan eri mieltä. Paras on varmaan levyttää tuo seinä piiloon, siten ettei tule tehtyä mitään peruuttamatonta. Maalaus tai rappaus saattaa harmittaa myöhemmin. Seuraavana on luvassa lattian valamista, varmaankin pyhien jälkeen. "Pientä" siivousta tarttis tehdä ennen sitä.

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Vautsi miten hieno seinä! Valkoiseksi maalattuna sopisi varmaankin ihan hyvin sen tapetin kanssa. Mutta sitten sitä ei varmaan enää ikinä saisi takaisin alkuperäisen näköiseksi. Hankala päätös siis edessä! Onnistuuko kaappien säilyttäminen?

Yöttö kirjoitti...

Jutustelin iskän kanssa ja suunniteltiin, että laitetaan levy tuohon seinän eteen, maalaan sen levyn sitten vaaleaksi. Sitten kun joku päivä iskee vimma kaivaa kaunis tiiliseinä esiin, se onnistuu yhden levyn (+koolausten) poistamisella. Ne pienet kaapit purettiin jo poikien kanssa, osa sai jatkoaikaa ukin autotallissa. isommatkin sai "tappotuomion" tänään. Ja purkuhommat jatkuu sittenkin: tuumailivat nuo miehet, että laitetaan lattialämmitys :) luksusta!

Salla kirjoitti...

Dodii! Mukavaa, että saat laittaa kaikki uusiksi siellä =) Hyvältä kuulostaa!