perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pahvilaatikoiden päällystystä, osa 2

Tänään jatkoin säilytyslaatikoiden päällystysoperaatiota. Inspis iski jo eilen illalla, kun postista tuli synttärilahja eräälle pikkuneidille. Maltoin kuitenkin nukkua aamuun ja tänään on taas paperisilput, erikeepperilitkut ja sudit vallanneet huushollin.
Jo postissa ihastelin, että onpas kerrankin panostettu paketointiin. Paketin päällä oli ihanaa vaaleanpunaista, valkopilkkuista paperia ja laatikon tyhjä tila oli täytetty vielä edellistäkin kauniimmalla, beige-vaalenpunaisella paketointipaperilla. Gerberoiksi tulkitsin nuo kukat, lempikukkiani! Myös tilaamani kankaat, lahjapaperi ja se lahja olivat huolella paketoitu ja paketit tarroilla ja nauhoilla koristeltu. Pääsiäisen kunniaksi pojat saivat vielä suklaat kaupan päälle. Tunsin olevani arvostettu asiakas vaikka ostokseni olivat minimaaliset. Vähästä se on joskus kiinni.
Alimmassa kuvassa on sitten kolme valmista laatikkoa. Pikkusen meinaa kuultaa siniset raidat paperin läpi, mutta en anna sen haitata. Pilkullisen paperin kohdalla keksin purkaa laatikon ja koota sen nurinperin uudelleen. Raidat jäivät sisäpuolelle.
Ja mitä tämä askartelu taas maksoi? No sen puolikkaan liimapurkin verran. Mitenkäs se menikään... hulluilla halvat huvit, idiooteilla ilmaiset ;)

Ei kommentteja: