sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Virkattu Angry Bird(s) ja parit heijastintähdet

Korjattavien vaatteiden pino kaatui työhuoneen pöydältä lattialle, oli aika tehdä sille jotakin. Alimmaisena pinossa oli Juhiksen velourhousut, joista oli nukka hiutunut pois poikkeen polvista. Mittailin pöksyjä ja poikaa ja totesin, että joko pöksyt olivat pituudesta kutistuneet, tai sitten poika oli ehtinyt kasvaa ennen kuin äiti-ihminen ehti polvia paikkailemaan... öö-mappiin eli autotalliin rätiksi vaan.
Seuraavana oli Reimatecin pipo, jossa oli ihmeellisiä reikiä päällikankaassa. Tutkailin pipoa, ja ilmeisesti matskussa oli vikaa koska reikiä oli niin tíuhassa, jotta ei riittäisi viikonlopussa tunnit niiden kursimiseen. Sama tuomio tälle vaatekappaleelle.
Kolmantena pinossa oli Laten oranssi-valkoinen raitapaita. Kerran pari pidetty ja reikä keskellä rintaa. Siihen ähnäsin Angry Birds -paikan kiinteillä silmukoilla virkaten. Langanlopuista tietenkin. Käytin liimaharsoa apuna ja hurautin linnun puseroon silmäpaon päälle.
Uusi lempipaita ja halavalla :)


Seuraavaksi pelastuskohteeksi valitsin ulkohousut, jotka Late teurasti viime syksynä alamäkijuoksussa asfaltilla. Koska kaikki ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä, minulla oli yhden reiän paikkauksen jälkeen kaksi uutta paikattavaa reikää. Silitysrauta oli liian ärhäkällä ja sulatin lahkeeseen törkeät aukot. Olin jo valmis tunkemaan pöksyt roskapöntön pohjalle, otti nimittäin kupoliin oma hölmöys sen verran ankarasti, että edes autotallissa en halunnut  niihin enää törmätä, mur.
Yritin kuitenkin vielä kerran. Leikkasin pari uutta tähteä, kiinnitin ne liimaharsolla ja MIEDOLLA lämmöllä ensimmäisen heijastinpaikan viereen. Ompelin tähdet kiinni päällikankaaseen ja suljin vuorikankaan saumaan tekemäni aukon. Piste. Ei enempää korjausompelua, kiitos.

2 kommenttia:

Yöttö kirjoitti...

Tervetuloa uusille lukijoille! Ja vanhoille :) Tutuille ja tuntemattomille :)

Salla kirjoitti...

Hienoja korjauksia taas, voi kun itekkin jaksais panostaa tolleen!