maanantai 4. kesäkuuta 2012

On kahdenlaista logiikkaa

En mielestäni ole kova kehumaan, paitsi lapsia (omia ja vieraita) yritän kehua ja kannustaa mahdollisimman paljon. Sitä ei voi tehdä liikaa. Mutta kun on kyse itsestä tai puolisosta tai perhe-elämästä (ja varsinkin facebookissa) niin silloin olen enempi sillä linjalla, jotta se kellä onni on, se onnen kätkeköön.
Tein poikkeuksen, kehuin miestäni mukavanoloiseksi ja kiittelin 16 vuoden yheiselosta. Niin mitäpä mies siihen, no täräyttää että TÄSTÄ ON PAKKO TYKÄTÄ. Tässä menee taas kerran se raja, ero miehen ja naisen logiikan välillä. Ja miehen logiikkaan ei näköjään voi vaikuttaa 16 vuoden koulutuksella, kun ei opi niin ei opi. Nainen voi onneksi oppia tulkitsemaan asioita miehen logiikalla.

Lopuksi olisi varmaankin hyvä selventää miehille, että mitähän tuo PAKKO TYKÄTÄ tässä kohdassa naisen logiikalla tarkoittaisi. Mutta annetaan se vaikkapa kotitehtäväksi, jota jokainen mies voi miettiä illalla unta odotellessaan. Toisinpäin asiaa tuskin tarvitsee selittää.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

(c: Jep, jep... Näissä fb kommentoinneissa ja tekstiviesteissä ym on lisäksi se paha vika ettei sitä kommentoijan mielialaa voi hahmottaa.. Onko kommentti vilpittömästi iloinen, sarkastiseksi tarkoitettu vai mitä..Taisi se kuitenkin mennä sinne toiselle osapuolelle perille kun oli kommentti muuttunut pikana (c;

Yöttö kirjoitti...

Näin on. Mutta senkin tiijän, jotta toista ihtenilaista en samoissa neliöissä kestäisi :) A osaa katkaista miun (mitättömiltä?) murheilta siivet, jo ennen kuin ehin kunnolla synkistellä.