maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ruttuturvat

O-ou, taisi unohtua kamera mökille, joten tällä viikolla keskityn tuottamaan tekstiä. Tai sitten muistelen menneitä kera vanhojen valokuvien.

Viikonloppu tuli, oli ja meni. Oli muuten kaksi ruttuturpaa liikenteessä:
Lauantaina yksi naispuolinen, jota kiukutti hiivatin paljon jo etukäteen lähteä mökiltä kesken viikonlopun ja vielä johonkin typerään beachvolleyturnaukseen.
Ja toinen, miespuolinen, sunnuntaina sen samaisen turnauksen jälkeen.
Jaa että miksi se miespuolinen oli ruttuturpainen? No siksi, kun se on niin hirmuisen kilpailuhenkinen ja maailman huonoin häviäjä.
Miksi se naispuolinen ei enää ollut ruttuturpainen sunnuntaina? Koska sillä oli (salaa siltä miespuoliselta ruttuturvalta) ihan voittajafiilis: pelaaminen oli sittenkin kivaa, eikä se ollut niin kamalan huono pelaaja kuin kerta vuoteen harjoittelulla voisi olettaa :)
Kuvia turnauksesta ilmestyy Joen Beach Volleyn galleriaan pian ja viime elokuun turnauksen kuvista meijät voi bongata myös.

Siviilisääty säilyi entisellään ;)

4 kommenttia:

Ruikku-kukkonen kirjoitti...

Siviilisääty säilyi, mutta välierätappiosta toipumiseen saattaa vierähtää kuukausia...:)

nimim. edelleen ruttuturpa

Salla kirjoitti...

Hyvä, että pelaaminen oli lopulta kivaa ja ehkä sen toisenkin ruttuturvan ilme kirkastuu pian =)

Maiju kirjoitti...

Ihanaa että nautit! Ja kesällä on vielä montamonta viikonloppua tulossa möksällä! Ja sen teijän leivinuunin ansiosta mökkikausi jatkuu varmasti pitkälle syksyyn.
Onko monta turnausta tulossa kesällä? Lämpimältä näyttää 2010 kuvissa ja huom A:n hieno torjuntakuva(c:

Yöttö kirjoitti...

Sekasarjaa on toinen turnaus elokuussa luvassa, eli ei pelkoa ylikunnosta ;) Tänään tosin en oikein ole edes kävelykunnossa, sen verran mukavasti kipeytyivät paikat :D