sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kasvimaan laittoa

Viimeinkin sain kasvimaan laitettua. Tänä kesänä en aio kökkiä ja kitkeä siellä tuntikausia, koskapa viikonloput vietetään mahdollisimman tiiviisti mökillä. Ja sitten nuo kotilot. Niille on kesällä 2011 tarjolla perunoita, herneitä, sipuleita ja erilaisia yrttejä. Pikkuisen moni- ja kaksivuotisia kesäkukkia. Tontillamme on kaivo, josta sadetin ruiskuttaa kasteluvettä kasvimaalle.

Meinasi käydä köpelösti, kun se autotallissa oleva kaivon pumppu viriteltiin käyntiin. Samassa tilassa säilytetään nuita remonttitarpeita, kaikenmaailman levyjä ja villoja. Pumppu päätti yllättäen laueta, ja suihkutteli pikkusen vettä siellä kenenkään tietämättä. Onneksi onni oli tällä kertaa myöten ja suuremmilta vesivahingoilta vältyttiin.
Jotta kiitos :)

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Huh, hyvä ettei käynyt kovin köpelösti. Siun kasvimaa on edelleen katsomatta! Ihanalta näyttää kuvasta päätellen. Täälläkin kylvettiin ja istutettiin vasta eilen suurin osa hyötykasveista. Perunat vielä puuttuu. Ja niitä hitsin kotiloita pesii täälläkin, argh!

Yöttö kirjoitti...

Tulkaahan käymään ja katsastamaan. Mie pääsen viimeistään klo 13 aina töistä, joten arkenakin käy. Viikonloppuisin meijät löytää sitten sieltä mökiltä, sinnekin saa tulla!

Yöttö kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja inspiraatiosta muuten! Pikkusen piti tilata niitä päällystettäviä nappeja ja kröhöm... ihan vähän vaan kankaita tuolta kangastukusta.

Salla kirjoitti...

Kiitos kutsusta, yritetään tulla mahd. pian kyläilemään. Koetan houkutella tuoretta yo:ta kuskiksi ensi tai sitä seuraavalla viikolla eli arkena oltais tulossa joskus =)

Jee, ihanaa, että innostuit napeista! Miun pitäis tilata jossain vaiheessa lisää niitä ja ehkä eri kokoisia myös. Kankaitakin vois hamstrata. Ruotsista ja Saksasta on tulossa jotain kankaita, mutta lähinnä V:n vaatteisiin. =) Pitäs kyllä muistaa käyä siellä teiän lähelläkin ihanaisessa kangaskaupassa!