maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lilaa




















Lila ja violetti ovat värejä, joista en lapsuuden ponipaitojen jälkeen ole tykännyt. Mutta olen pikkuhiljaa koittanut oppia sietämään niitä. Sireenit kukkivat mahtavasti ja poimin muutamia oksia mökille maljakkoon. Sattumalta tuota samaa sävyä oli ihanissa kuorrutetuissa pipareissa, joita paikallisesta marketista ostin. Hokasin, että tuostahan pitää ottaa kuva, niin on lilaa tai violettia, jotta ihan ällöttää :)
Jälkimmäiseen kuvaan ehti mukaan joku tosi nopea ja makeannälkäinen ;)

6 kommenttia:

Ruikku-kukkonen kirjoitti...

Taisipa olla keksihiiri nimeltä J? :D

Yöttö kirjoitti...

Juhohan se siitä viuhahti :)

Maiju kirjoitti...

Ihana tuo Juho! <3
Kaunis on myös kuva (c: Mistä sie tuon talouspaperitelineen?

Yöttö kirjoitti...

Prismasta ostin. Etkös siekin ostanu nuita samoja? Naulakko ja se pikkulipasto (kolmella laatikolla) tais tarttua samalla reissulla matkaan. Tai saattoi se olla eri reissukin, mutta prismasta joka tapauksessa. Pitää tästä lähtien älytä ostaa aina kaksi, jos maku miellyttää pihasaunaasi ajatellen ;)

Maiju kirjoitti...

Ehottomasti! En mie tuota telinettä muista, mutta ainakin ne laatikkolipastot on jemmassa oottamassa miun omaa saunamökkiä<3 Sinne "oikealle" mökille pitäisi kehitellä uudet verhot sekä mökkiin että saunan lasiverannalle ja tietysti jo juhannukseksi(c: Samoin haaveilin sinne olohuoneen seinälle jotakin sen mustavalkean "raanun"(?) sijalle. Ideoita? Lähetkö asiantuntijaksi kangaskauppaan joku päivä? (c:

Yöttö kirjoitti...

Lähen!