Pohja:
150 g margariinia
1,5 dl intiaanisokeria
1 muna
0,5 dl vettä
3 dl spelttijauhoja
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
5 dl raparperipaloja
2 kpl munia
0,5 dl intiaanisokeria
200 g ranskankermaa
1 tl vaniljasokeria
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri. Lisää muna ja vesi sekä jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe.
Levitä taikina 26 cm:n kakkuvuoan pohjalle ja reunoille. Kaada raparperipalat vuokaan. Sekoita muut täytteen ainekset ja kaada raparperipalojen päälle. Paista 30 minuuttia uunin alaosassa. Naatiskele vaniljajätskin tai -kastikkeen kera.
Kuvia ei ole, eikä tule kun vanha kone jumittaa ja uuden kuvia ei bloggeri huoli. Mutta tee oma piiras :)
Kuvia ei ole, eikä tule kun vanha kone jumittaa ja uuden kuvia ei bloggeri huoli. Mutta tee oma piiras :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti