maanantai 16. toukokuuta 2011

Synkistelyä

Tänään en jaksanut ajatella positiivisesti,
joten surffaa muualle, jos etsit aurinkoa.

Päivä on harmaa, pilvet roikkuvat ja minä hetkenä vaan alkaa sataa. Sää on siis harmaa, mutta niin on mielikin. En ole mikään draamakuningatar, vihaan sellaisia, mutta näitä asioita mietin tänään.
Tärkeän ihmisen sairastelu huolestuttaa. Oma, vähäpätöinen ja pitkittynyt köhä ärsyttää jo.
Blogin jatko on pohdinnan alla. Alunperin tarkoitukseni oli säilöä onnenmurusia pahan päivän varalle, viime viikon temppuilun jälkeen mietin säilyisivätkö nuo murut varmemmin paperisen päiväkirjan sivuilla?
Vastavuoroisuutta en ole saavuttanut, kun viimeisetkin komentoijat ovat vaienneet.
Halusin antaa käsityöinspiraatiota, mutta omanikin on hukassa. Tai on se tallessa, tuolla muuttolaatikoissa, mutta en tiedä milloin voin sitä sieltä kaivella.
Remontti on kirosana.
Ja positiivisuus on p... seestä.
Piste.

Rupesi sittenkin naurattamaan, kun omaa synkistelyä lukiessa alkoi mielessä pyöriä lauantaina useampaan kertaan kuulemani lausahdus:
"Tää on HUONO, tää on niin HIRVEÄN HUONO, että tää on jo hyvä."
Tai jotakin sinne päin. :)

10 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

<3 hih en löytänyt YouTubesta(c: Elähän hättäile,huomenna paistaa taas aurinko ja lomakin lähestyy! Täällä keitettiin pakastemarjahilloa (ekan kerran ikinä) blogin inspiroimana ja pieni mies sai maistella eilen myös ekan kerran lettuja - olisi pitäynt olla kamera, oli sen verran ihania ilmeitä <3 (c;

Salla kirjoitti...

Hyvä, että alkoi lopulta naurattamaankin! Sellaistahan se elämä on; välillä on synkkää ja välillä aurinkoista! Ja paistaa se päivä risukasaankin, sitä oon koittanu ite välillä muistella...
Hieman vihreänä olen lueskellut juttuja ja katsellut kuvia ihanaisesta mökistänne! Sanat eivät ole riittäneet kuvailemaan ajatuksiani =) Olette onnellisia kun teillä on noin ainutlaatuinen kesäpaikka! Pääsinpä minäkin viikonloppuna hieman "mökkeilyn" makuun; Pilpan työleirillä tuli rahdattua muutama kärryllinen ja snagollinen hiekkaa ja kiviä :D Tuloksia saa sitten ihmetellä vaikkapa kolmen viikon päästä!

Blogisi innostamana olen muuten mm. alkanut katselemaan "sillä silmällä" kaikkia vanhoja vaatteita, verhoja ym. Niin ja V:n päiväpeittoa varten on jo hommattuna yksi mahdollinen tilkkukangas (barbapapoja tietenkin ;)).

Minna kirjoitti...

Tätä blogia on kyllä tullut seurattua lähes päivittäin ja niitä pieniä inspiraation lähteitä olen koonnut tuonne sielun sopukoihin.
Itse asiassa innostuin sen oman blogin pitoon tämän seurauksena! Ainoa ongelma vaan on, että olen niin saamaton kirjoittaja ja en osaa ottaa tuollaisia ihania valokuvia, jotka värittäisivät blogia.

Yöttö kirjoitti...

Kiitos kaunis kommenteistanne!
Maijulle: Mistä sie tiesit, että tänään paistaa aurinko? Late on kans kyselly lettuja jo monena iltana, ja oon tehny vaan pannaria ja sanonu, että äiti ei jaksa töröttää hellan ääressä koko iltaa. Tarvii varmaan ens viikolla, oikein ajan kanssa paistaa iso annos oikeita lettuja :)
Sallalle: Tulossa ollaan, lasken jo päiviä siihen! Mökki on kyllä taivaallinen paikka, paitsi jos haluaa uutta, helppoa ja modernia. Mökistä haaveilu oli lempihommaani ennen kuin unelma toteutui. Olin kirppareilta kerännyt varastot täyteen "rojua" (joku sanoi nuin...) ajatellen, että sitten joskus, kun meillä on mökki, sitten vien nämä ihanat astiat yms. sinne. Se sitku voi olla nytku yllättävän pian. Kannattaa seurata Senaattikiinteistön myynti-ilmoituksia. :)
Minna: Siun harrastuksen valokuvaus vois olla aika haasteellista, ainakin tämmösellä palikkamallin kameralla: Tuosta se äsken vilahti! Ihan en kerinnyt... ja maisemiakaan ei varmaan passaa pysähdellä linssin läpi tiirailemaan, jos kehittyä meinaa ;)

Yöttö kirjoitti...

Sallalle vielä: Semmonen kierrätyslinssien läpi tiirailu on mukavaa, ekologista ja edullista. Mie laitan myös barbababatutkan päälle V:n peittoa ajatellen :) Onko joku väri erityisen mieleinen, vai miellyttääkö kaikki hahmojen värit?

Maiju kirjoitti...

Koska sateen jälkeen paistaa aina aurinko (c: Myöskin vihreänä kahtelin nuita mökkijuttuja <3 tuo isäntä kun viipottaa viikonloput töissä eikä myö vielä ole päästy saareen. Eikä siellä oikein vielä uskalla hyvin radikaaleja hommia tehä, kun on monta käyttäjää.
Tekis muuten mieli kokeilla vielä niitä suklaalettuja, vaikka osasta taikinasta (c; Mie laitoin 3 paistinpannua tulille kerralla, kun koin letunpaiston liian hitaaksi!
Aurinkoista päivää siulle <3

Yöttö kirjoitti...

Lettupannuostoksille ->

Salla kirjoitti...

Ihanaa kun pitkäaikainen haave toteutui ja huippua, että olit jo keräillyt kaikkea kivaa mökkiä ajatellen!
Se miun barbapapakangas on jyskin pitkät verhot jotka aion silputa :D Jos tekis kapan tms. niin jäis vielä paljon kangasta muuhunkin. Siis peittoon haluamasi määrä paloja ja saa olla muita kankaita mitä vaan mitkä siusta sopii! Väreistä tykkäisin eniten perus sinisestä, punasesta, keltasesta ja vihreestä. Niitähän on nyt V:n huoneen seinässä ja matossa. Muutkaan värit ei oo poissuljettuja. Onpas selkeetä :D Siis muutama barbapapa ja muuten taiteilija saa vapaat kädet!

PS: Maiju taitaa olla oikea ihmenainen, kun paistaa lettuja kolmella pannulla yhtä aikaa! Huh huh! Mut millasia on suklaaletut? ;D

Maiju kirjoitti...

Suklaaletut ei voi olla huonoja (c; yksi ohje oli mitä tänään syötäisiin - ohjelmassa: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/65068-suklaaletut

larppa aliisa kirjoitti...

voi, niin kovin tuttu tunne, että blogi on yksipuolista kirjoittelua. ja omat ajatukset hakoteillä. ja harvoin ehtii kenenkään blogeihinkaan lukemaan. tsemppiä. itsehän sitä usein on itsensä suurin kriitikko.