tiistai 14. heinäkuuta 2015

Olohuoneen sisustusta ;)

Luvassa kauniita sisustuksellisia kuvia ja yhteensopivien sisustusesineiden esittelyä. Juu ei. Olohuone on alkanut vaivihkaa muistuttamaan kuntosalia. Taloudessa asuva mies on hurahtanut kehonpainoharjoitteluun. Se on melkein kuin uskonto herralle. Älkää vaaaan erehtykö kyselemään mitään asiasta, sillä silloin alkaa saarna ja julistus. Seuraavana huomaat olevasi tekemässä ihmeliikkeitä joillakin myöhemmin esiteltävistä välineistä.

Kuntosalikorttini vanhentui juhannuksena ja koska gymi oli muuttanut meijän olkkariin, niin arvelin koittaa lihaskunnon ylläpitoa kotikonstein ja tuon täällä asuvan kehonpainoharjoittelu-uskovaisen ohjeilla. Huomasin jo kevättalvella, että periaatteellisesta vastustuksesta huolimatta, treenasin salilla lähinnä oman kehon painolla tehtävillä liikkeillä. Piilomainontaa? Jotain pakkosyöttöä vai mitä lie?
Esittelenkin nyt seuraavaksi meidän olohuoneen oleellisia sisustuselementtejä.

Uusin ilmestys ovat puolapuut. Sivulankuissa sama sävy kuin vastakkaisen seinän kaapissa. Vanhempaa kalustoa ovat jumppapallo, harjanvarsi ( = jumppakeppi) ja erilaiset kuminauhat. Yksi kahvakuulista muutti mökille, joten pari jäi olohuoneeseen.
Tuommoisia pieniä nojapuita, paralletteja on aina lattialla parit erilaiset: puolapuista askarrellut isommat puiset ja pienemmät muoviset. Puisten jalat on tarkoitus maalata samalla siniharmaalla kuin ne puolapuiden sivulaudat.
Erilaisia palloja se julistaja käyttää mobilisointiin ja lihasjumien irrotteluun. En ole vielä perehtynyt, vaikka ehkä pitäis. Katosta roikkuvat voimistelurenkaat, joihin voi myös kätevästi ripustella pyykkiä kuivamaan. Nilkkapainot ja jumppapatja kuuluvat myös kalustoon.
Toisissa kattokoukuissa roikkuu TRX ja köysi. TRX reissaa tosin mökin ja kodin väliä, eli ei aina roiku tuossa uunin edessä. Köysi on alunperin hommattu Juhon joululahjaksi. Nykyisin taitaa ahkerin kiipeilijä olla tuo mies.

Jotta tämmöinen olohuone meillä. Kivoja asetelmia voi näistä vermeistä tehdä tuohon matolle ja seinälle ja kattoon. Eikä tässä vielä kaikki! Kuvista puuttuu ainakin leuanvetotanko, tuplapallo hierontaväline ja lihaskalvojen rullailu rulla, joka ei suinkaan ole ostopeli vaan ihan itse tehty.

Mimmonen se teijän olohuone on? ;) 


1 kommentti:

Yöttö kirjoitti...

Huom! Teksti kirjoitettu pilke silmäkulmassa, päätä pyöritellen ;)