lauantai 27. kesäkuuta 2015

Jatketun kevään mekko

Rakastan kevättä. Pidän erityisesti siitä tunteesta ja ajatuksesta, että koko ihana kesä on edessä. Olen edelleen kevätvaiheessa, odotan kesän alkamista. Tämä kevätvaihe on kovin pitkä, pelottaa että hyppään suoraan syksyyn. Kesä jää tällä menolla kokematta. On tultava tähän hetkeen. Varustauduttava tähän "kesään" pidemmällä kesämekolla, tarvittaessa sukkahousuilla ja villasukilla. Kaapissa on roikkunut vuosia yksi helmi, kaunis luonnonvalkea puuvillainen tuliaismekko. En osaa pitää sitä, se päällä tuntuu ja näyttää morsiamelta. Pehmeä ja ihana kaikin puolin muuten.
Perjantai-iltana se iski, viisi minuuttia ennen kangaskaupan sulkemista: VÄRJÄÄN SEN! Kipitin ylämäkeen, ehdin ja pesukone hoiti homman. Jatketun kevään mekko. Väri on niiiin kirkas, että se valaisee koko olohuoneen limenvihreäksi sisällä kuivaessaan. Tuosta saa energiaa, jos mistä.
Piti tulla vielä lisäämään sovituskuva, kun Lauri nappasi niin eläväisen verrattuna puussa lötköttävään mekkoon :)

5 kommenttia:

Yöttö kirjoitti...

Hei! Se morsiusvaikutelma kaikkosi, mutta sain tilalle prinsessavaikutelman, tosin ilman pönötystä, kaikilla mukavuuksilla :)

Salla kirjoitti...

Wau, upea mekko ja on kyllä nyt myös upean värinen!

Maiju kirjoitti...

Iiiiihana! Joutuukohan kaivautumaan varaston pohjalle :) Tulisi vain niitä kurjia sadepäiviä, kun muuten ei malta.. Pitäisi miultakin jokunen eteläntuliainen löytyä :) Samoin Esmeralda-tyylisiä paitoja (muistaako kukaan enää Zorro TV-sarjaa 90-luvulta) jotka vain odottaa värjäystä (tai sitten palautumista kolmesta synnytyksestä ;) ) <3

Maiju kirjoitti...

..ja hienoa Late! <3

Yöttö kirjoitti...

Oih... Esmeralda-paitoja! Yks miulla on tuossa kaapin etuosassa ja ihan käytössä harvakseltaan. Valkoinen sinisillä kirjailuilla. Se pesukonevärjäys on tosi simppeliä ja aina yhtä jännää. Hyvä etten istu koneen ääressä pää pyörryksissä kyttäämässä mitä sieltä valmistuu ja mimmonen sävy tuli. Tarvihtee vaan väriä ja suolaa.