tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lomailua, aivot narikassa.

Tulihan se odotettu hiihtoloma viimein! Tälle lomalle ei suunniteltu erityistä ohjelmaa, ei pitkiä reissuja eikä isoja remontteja. Työhuoneenkin sain siivottua jo heti maanantaina, joten nyt olen vaan ja hölläilen. Työhuoneesta löytyi epämääräisiä seiskaveikkanyssäköitä. Päätin neuloa niistä raitasukkia, ihan vaan kuluttaakseni langanloput pois. Suunnitelmissa oli perussukkaa aivottomasti neuloen, samalla kun kahtelen Strömssön tallennuksia ja juon pannutolkulla kahvia, ah mikä ihana loma!
Ennen kuin huomasinkaan, olin kuitenkin etsiskellyt netistä ohjeet kahden sukan neulomiseen samanaikaisesti pyöröpuikolla, kärjestä aloitettuna. Olinkohan kokeillut tätä jo aiemmin... Olin ainakin lukenut miten se tapahtuu, koska sain sukat aluilleen ilman suurempia ohjeen lukemisia, kuvat riittivät konsultaatioon ;)
Kannattaa kokeilla, varsinkin jos toisen sukan neulominen aina tympii, tai ei tiedä minne asti samanväriset langat riittävät tai käsiala vaihtelee mielialan mukaan. Eivätkä puikotkaan kilise! Voin opettaa :)

Ja nyt mie vaan neulon, kahtelen Stömssötä ja juon kahvia. Ainakin tuonne kantapäihin asti.1 kommentti:

Katri kirjoitti...

Hei! Aivan ihania käsitöitä sinulla, nallekodin sauna <3

Vahingossa eksyin tänne, kun painoin "seuraava blogi" -riviä...täytyy eksyä uudelleenkin.