lauantai 21. syyskuuta 2013

Sontikkatuunaus

Joskus kaunis lopputulos ei vaadi tekijältä tuntikausien panostusta. Eikä montaa euroa. To Do -listalla ovat kauan olleet nämä suhumaalilla maalatut sateenvarjot, joiden idea on otettu suoraan Oma Koppa -blogista. Pohjana siis muutaman euron Rosa Nauha -sateenvarjo, jonka päälle nakkasin ne rumimman väriset kirpparipitsiliinat, joille ei pesukonevärikään mahda mitään. Asettelin liinat tasaisesti varjolle ja suhuutin spraymaalilla, jota kaappien kätköistä löysin. Toinen varjo oli mustapohjainen, mutta en ehtinyt sitä kuvailemaan valoisaan aikaan.

5 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tosi kaunis lopputulos!

Maiju kirjoitti...

Ihana! :) Oliko tuon varjon pohjaväri siis roosan värinen ja suhhuuttelit valkealla maalilla, vai mitenkä päin? Kauniisti jätit tuon yhden välin maalaamatta hyvän asian puolesta.

Yöttö kirjoitti...

Phjaväri on roosa, paitsi tuossa yhessä välissä valkoinen. Ja kun valkosella suhumaalilla vetelin, niin se ei näy tuossa valkoisessa kohdassa, enkä siihen maalia tuhlannut.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko pitsiliinat käyttää uudestaan vai meneekö ne kertakäytöstä liian tönköiksi, tukkoon tai sotkuisiksi säilyteltäväksi??!!

Yöttö kirjoitti...

Muutamat varjot on nyt maalattu ja hiukkasen ne liinat on tönkistyny, muokattavissa varjon pintaa mukaileviksi kuitenkin vielä. Tukkoon eivät ole näillä maalikerroksilla vielä menneet. Maalin kuivuttua eivät ole sotkuisia.