perjantai 17. kesäkuuta 2011

Viikonloppusuunnitelmia

Mökillä riittää projekteja. Ulkoseinä lahoaa yhdestä kohdasta käsiin, ikkunat pitää käydä yksi kerrallaan läpi ja korjailla perusteellisesti, aitat ja vintti pitäisi siivota, ulkovessa kaipaa tyhjennystä, sisustaminen on aina kesken, keittiön tason mosaiikkipinta odottaa inspiraatiota... jne jne.


Mutta miepä en tee nyt viikonloppuna mitään noista hommista. Pitää oikein muistutella itselleen ja muille, että mökkeilyn pääasiallinen tarkoitus on rentoutua ja huilata. Ja ottaa aikaa perheen ja ystävien kanssa olemiselle, ilman kiirettä ja suorittamista. Lautapelejä, hyvää lukemista, vähän käsitöitä, auringossa löhöilyä tai saariseikkailua sadevaatteissa ja kalastusta, niin ja tietenkin hyvää ruokaa ja herkkuja. Sunnuntaina sitten latautuneena sekabiitsiturnaukseen, mitähän siitäkin tulee? Toivottavasti ei avioeroa ;)
Näillä eväillä viikonlopun viettoon, naatiskellaan!

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle viikonlopulle! Se onkin hyvä muistaa, ettei aina tarvii tehä hommia. Niitähän kyllä riittää. Tärkeintä on nauttia! Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua koko perheelle! Ja tsemppiä peleihin =)