sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Mökkiviikonlopun jälkeen

Ihana mökkiviikonloppu takana. Sää oli aurinkoinen ja lämmin. Järveltä puhaltava tuuli viilensi kaupungissa kiehuneen helteisen olon ihanteelliseksi. Itikoita ja paarmoja nähtiin vain kourallinen. Tänään sitten keli viileni ja sadettakin saatiin. Mutta voi miten ihanaa oli istuskella tuvan pöydän ääressä, nautiskella kahvia ja herkkuja, kuunnella sateen ropinaa ja tuijotella sateiselle järvelle.
Sain asennettua nuo loppuviikolla askartelemani hyllyt paikalleen ja maalasin vielä viimeisen maalikerroksen hyllyjen ollessa paikallaan. Valurautaiset hyllynkannakkeet ostin jostakin nettikaupasta, muistaakseni Kärkkäiseltä. Samoja taitaa löytyä Tokmannilta ja Wihoselta ainakin.

Arvatkaapa minkä verran haaveilen siitä, että saisin vakituisen käsityönopettajan työn ja voisin asua kesät poikien kanssa tuolla mökillä? Ihan pikkusen. Isännän unelmaan liittyy vielä moottoripyörä, jolla hän voisi huristella töihin ja takaisin. Siinäpä taitaa olla ne suurimmat, vielä toteutumattomat unelmat, joita kohti tarvotaan pienin askelin.

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kauniit hyllyt!

Unelmat ovat sitä varten, että niiden varassa jaksaa eteenpäin. Joskus ne onneksi toteutuvat!

Salla kirjoitti...

Mahtavat hyllyt ja ihanaa, että pääsitte taas mökille nautiskelemaan! Unelmamökki on jo löytynyt, nyt pitää vain odotella muiden unelmien toteutumista!

Yöttö kirjoitti...

Juu, kyllä unelmia olla pittää. Ne auttavat motivoitumaan tähän arkiseen aherrukseen. Toinen toteutumaisillaan oleva unelmani on tuo iso työhuone. Seuraavaksi pitää unelmoida jostakin pienemmästä, ei niin työläästä kohteesta ;) Unelmilla on näköjään taipumusta toteutua, kun tekee töitä niiden eteen ja jaksaa luottaa niiden toteutumiseen. Niin, ja kun ei unelmoi mahdottomia. Ja sitten vielä pitäisi keksiä miten kiittäisin iskää ja setää, hirveän (suuren!) työn ovat jo nyt tehneet. Ehdotuksia?
Ihana tulla tänne kirjoittelemaan, kun olette jättäneet käynnistänne merkin, Yötön touhussa on taas uutta intoa kiitos teidän :)

Salla kirjoitti...

Remonttireiskoille tietysti kiitokseksi joku Yöttö Design ihanuus <3 Vakoile salaa, mitä heiltä puuttuu! Kangaskasseille on varmaan melkein kaikilla tarvetta, vaikka eväitä varten...