lauantai 4. kesäkuuta 2011

Onnenpäivä

Nyt on se aika, kun monella nuorella on palkkapäivä. Siis vuosien aherrus palkitaan ja juhlitaan valmistumisia. Yksi ovi sulkeutuu takana, edessä on monta avointa. Uusi elämänvaihe kohdattavana, jännittää. Nyt nautitaan ja sitten omien unelmien tavoittelu jatkuu tavalla tai toisella.

Melkein päivälleen 15 vuotta sitten loppui oma peruskoulu. Oli ihanan aurinkoinen ja lämmin ilta. Paikallisella nuorisotalolla disko. Silloin yksi ihana lentopallopoika tuli hakemaan minua viimeisille hitaille. Se poika oli aika samannäköinen kuin nuo kaksi mafian miestä tuossa kuvassa :)

3 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

<3

larppa aliisa kirjoitti...

ihanaa. taidetaan olla saman vuoden lapsia:D mukavia kesäpäiviä sinne. ehditkö ollenkaan tekemään mitään käsillä näin kesäisin, itse kaipaan kovin tekemistä, mutta päivät menee pihalla silti!

Yöttö kirjoitti...

Käsityöt ovat nyt vähän jäissä, ja kärsin siitä :/. Työhuoneremontti ja muuttolaatikoihin pakatut tarvikkeet jarruttavat käsityöhommia ja nyt vielä tuo uusi työkin vie nyt mehut tästä mammasta. Mutta parempaa tulevaisuutta kohti mennään koko ajan. Työhuoneeseen laitetaan parhaillaan eristeitä kattoon, seuraavaksi valetaan lattia. Ai että odotan, että päsen taas lempipuuhiini :) ja kirjoittelemaan niistä.