sunnuntai 11. syyskuuta 2011

... ja jatkuu yhä vaan...

Ei ehtinyt kaappi paikalleen ajoissa, ja hyllyt ovat kuulemma "teossa" vielä. Niitä odotellessa koitan torhistautua ja saada vihon viimeiset muoviset listat paikoilleen. Puiset saatiin jo laitettua, mutta sitten esimerkiksi tuonne ikkunan ylälaitaan ei mahdu tavallinen puinen vaan on laitettava ohuempi muovinen ja parit kulmalistat olisi asennettava myös. Maanantaina voisi olla deadline, jos sillä saisi itsensä motivoitua tuohon kenkkuun hommaan.
Oviaukon toisella puolella on sitten tuo kolmas työpiste. Sedän tekemä kirjoituspöytä sai pintaansa valkoisen maalin noin vuosi sitten. Serkkulikan inspiroimana puuhaan ryhdyin ja olen ollut tosi tyytyväinen pöydän kirkastuneeseen ilmeeseen. Männynkeltaiset nuppivetimet vaihdoin siroihin metallisiin.
Pöydän päällä purnukoissa säilön muun muassa nappeja, neulepuikkoja, virkkuukoukkuja, vetoketjuja, pensseleitä ja muuta sälää. Tuolina on uudelleen päällystämäni silityslauta/tuoli-yhdistelmä, jonka korjauksesta kertoilin täällä. Pöydän takana nurkassa minulla on maitotonkka, sellainen vähän pienempi malliltaan, jossa säilytän muun muassa tapettirullia, paketointipapereita ja kaavapaperirullaa.

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Wau! Ihana idea nuo purnukat(kin).

Sonja kirjoitti...

Oi, ompas tutun näköinen pöytä :)