lauantai 17. syyskuuta 2011

Reppu pakattuna

Uusi ihana reppu pakattuna, kynät teroitettuna ja hajukumit kuorittuna muoveistaan. Taidan olla valmis koulun penkille. Tällä kertaa se olen minä, joka huutelee sieltä takapenkistä hävyttömyyksiä, kysyy naama rutussa "mihinkä tätä ikinä elämässä tarvitaan?" ja muistiinpanojen sijaan piirrän vihkon täyteen käsityösuunnitelmia. Ai viimeisin ei ehkä ole hirmu kiellettyä tällä kurssilla... hm... No ei vaineskaan, kiltti ja tunnollinenhan mie olen. Mutta en aio päästää opettajia helpolla, vaan otan kaiken irti kurssista :)
Reppuun pakkasin muutamia vuosia siten tekemäni tilkkutyöpenaalin ja kansion papereita varten. Kansio oli muuten mukava, mutta kun kannessa lukee NUORI OPETTAJA... Menettelisi ehkä vielä jonkin vuoden, ennen kuin alkaisi aiheuttaa sääliviä katseita suuntaani. Eli jotakin tuolle oli tehtävä? Halusin siitä miun näköisen.
Anu Harkki päällysti mappejaan pari viikkoa sitten telkkarin aamuohjelmassa. Sieltä sain ensimmäiset ideat oman kansioini koristeluun. Liimailuun en luottanut, vaan ompelin ensimmäiset saumat uudessa työhuoneessani ja tein kansista vaihdettavat. Reunat käsittelin OMA KOPPA -blogista poimimallani tekniikalla. On muuten inspiroivin blogi, johon olen koskaan törmännyt.
Ja kuten viimeisestä kuvasta näkee, suoran tikin ompelu ei meinannut onnistua millään vaan kone vikuroi väkisin sydänkiemuroita :)
Sitten eikun jännittämään!

6 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

No mutta tuohan on kätsä idea..Pitänee minunkin koitaa pph kansiolle tehä jotain jos sitä kiinnostas avata enempi ;)Varmaan löytyy tuo Harkin pätkä hänen blogista?Et voi kahtoa neuvoa?

Yöttö kirjoitti...

En usko, että VILLAKETUN blogissa ois, mutta ainakin mtv3.fi/koto löytyy kaikki esitetyt pätkät.

Yöttö kirjoitti...

Ja katsomo.fi säilöö ne myös Koto-ohjelman nimellä.

Maiju kirjoitti...

Joko huomenna alkaa? Joko on kouluvaatteet katsottuna? (c; Miekin satuin kahtomaan sen kansioitten päällystyksen, hirmuisen hyvä idea! Ja voi käyttää myös ne pienet tilkut tai vaan tietyt kuviot (mietin niitä omppukankaita.) Tosi ihanan värinen tuo siun uusi reppu <3 Miten paksua saa muuten olla se kangas niihin neuvolakorttikoteloihin?

Yöttö kirjoitti...

No huomenna jo, apua, näinköhän nukuttaa :/ Jos itelle sitä neuvolakorttikoteloa mietit, niin minkä paksuista vaan, sovellan. Mutta jos sitä isompaa määrää (josta puhuin), niin sitten semmonen lakanakankaan vahvuinen - paksu pellavainen ois ideaali. Siis nuita tai nuiden väliltä.

Salla kirjoitti...

Upea kansio! Ja niin ihana reppukin! Tsemmpiä "kouluun"!!