tiistai 13. syyskuuta 2011

Viimeinen pala työhuonetta

Nyt työ-/vierashuoneessa on sohva, josta saa levitettyä yövieraille pedin.
Sen pituinen se. Se työhuoneremppa oli sitten siinä. Uudistumisen kaipuu on näin kotimittakaavassa hetkellisesti tyydytetty, laajemmalla rintamalla uran urkeneminen antaa vielä odottaa itseään. Fraaseja fraasien perään, hyi. Palaan sitten, kun on jotakin muuta sanottavaa kuin pelkkiä lainasanoja.

7 kommenttia:

Larppa Aliisa kirjoitti...

tämä huone on kyllä mahtava kokonaisuus. ja tuo on hyvä idea, et monta pöytää. nimittäin, aina voi vaihtaa puhtaalle, jos jääny askartelut kesken....

Minna kirjoitti...

Nyt sitten jännityksellä odotellaan, millaisia tuotoksia uudessa työhuoneessa syntyy! Eli uusia kuvia & inspiraationlähteitä kaivataan!

Yöttö kirjoitti...

Niin on, ja sitten vielä erityisesti se asia, että pojat ei nujua kylki kyljessä vaan jokainen voi ährätä omia juttujaan oman pöydän ääressä, mutta kuitenkin samassa tilassa. Askartelut on jo kahdella pöydällä kesken nytkin :) Lisäksi useampia pöytiä tarvitaan sitten, jos unelmat toteutuvat...

Salla kirjoitti...

Ah, miten ihana sohva! Nautihan nyt täysin siemauksien uudesta huoneesta!! <3

Maiju kirjoitti...

Ihana on tuo sohva ja hyvin käy tuo mummon-äitin-siun virkkaama peitto (c: Miekin tahon tuommosen sohvan sitten joskus sinne tulevaan saunamökkiini! Piä silmät auki ja vinkkaa jos tulee tarjoukseen tai vastaan huutonetissä tai jossain (c:

Yöttö kirjoitti...

Miepä kyttäilen :)

Salla kirjoitti...

Tosiaan peitto ja tyynyt sopii ihanasti sohvaan!
PS: Siulle on tunnustus blogissani!