tiistai 6. syyskuuta 2011

Työhuonekierros alkaa :)

Huh huh, muuttorumbaa olen täällä jorannut. Samalla, kun työhuone on pikkuhiljaa täyttynyt, on muu huusholli tyhjentynyt. Oi sitä autuutta, kun sain siivota makuuhuoneen katosta lattiaan (miinus ikkunat...) ja sinne jäi ainoastaan sänky, yöpöydät ja penkki. Ihanan väljää ja siistiä!
Työhuone ei ole enää väljä, mutta eipä ole tarkoituskaan. Aloitan esittelykierroksen tästä oven vieressä olevasta komerosta. Joskus kun rikastun, ostan siihen liukuovet, nyt saa lakanaverho ensihätään välttää. Lankavarastot mahtuvat keskeneräisiä töitä lukuunottamatta noihin pahvilaatikoihin, joita olen tuunaillut keväästä alkaen huoneeseen sopivammiksi.

Tuo valkoinen verho peittää käsityöluokan kokoluokkaa olevat kangasvarastoni :/
Raotetaanpas tuota verhoa: Kankaat on järjestetty värien mukaan, pellavat ja puuvillat erikseen ja lisäksi muut, jotka eivät nuihin kategorioihin mahdu. Kolmannessa korihyllystössä on huovutukseen liittyvät materiaalit, täytevanut ja muun muassa superlonlevyä. Alakorissa on antiikkinalletarvikkeita.
Korien yläpuolelle sulloin opetusmateriaaleja: kansioita ja laatikoita muun muassa kankaanpainannasta ja virkkauksesta. Sekä paljon muuta säilytettävää, joka ei väritykseltään sovi tähän uuteen, hempeään työhuoneeseen.

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Jee! Odotan mielenkiinnolla lisäkuvia! =)