lauantai 10. syyskuuta 2011

... ja jatkuu...

Suuren työpöydän vieressä on sohvan paikka. Sohva kotiutuu meille vasta maanantaina, joten hypätään seuraavaan työpöytään. Pöydän rakentamisesta kertoilin täällä. Ompelukoneen jalustan päälle väsätty pöytä on nyt sitten oikealla paikallaan. Ihan liian kauan se lojotti keskellä olohuonetta. Tuossa nurkkauksessa on tarkoitus huruutella saumurilla, sitten kun ompeluhommat taas innostavat. Muuna aikana pöytä on poikien muovailupaikkana. Investoin uudet muovailuvahat vanhojen, kuivaneiden tilalle ja voitte uskoa, että muovailuintoa piisaa. Pitää varmaankin laittaa myös toiselle pöydälle alusta, että molemmat sopivat samaan aikaan tuohon hommaan eikä tule kahnausta.

Enkelitaulu löysi paikkansa samoin kuin enkelitapetilla päällystetty tuoli. Seuraavana olisi tuo metallikaapin paikka esittelyvuorossa, tyhjänä vielä nyt. Näinköhän se ilmaantuu paikalleen ajoissa?

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Niin söpöä!! Mitenkäs tuo tuolin päällystys on oikein toteutettu? Nimim. neljä samanlaista tuolia odottaa kunnostusta autotallissa...

Yöttö kirjoitti...

Sarjassamme "ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä..." :)
Leikkasin tapetista sopivan kokoisen palan istuinta varten. Liimasin paikoilleen, selkänoja oli jo valmiiksi irti. Koitin silitellä kuprut pois, enkä onnistunut siinä hommassa 100% :( Leikkasin pinnojen kolokohdat auki. Liiman kuivuttua hioin reunoja hiukan, niin sain tapetin reunaan kulunutta ilmettä. Viimeistelyksi pari kolme kerrosta erikeepperlitkua "lakaksi". Seuraavalla kerralla tekisin hiukan toisin: Kokeilisin kiinnitystä liisterillä ja antaisin tapetin vettyä ihan niinkuin tapetoidessa tehdään. Ehkä kupruja ei jäisi niin paljon, en tiedä. Lakkauksen tekisin samoin kuin nyt tein.
Istuinosan valmistuttua liimasin selkänojan paikoilleen ja kävin läpi myös nuo alaosan löystyneet liimaukset.

Salla kirjoitti...

Hienolta näyttää ja ei pidä antaa muutaman kuprun haitata! Pitääpä pistää idea muistiin.