tiistai 27. syyskuuta 2011

Joululahjatoiveita ;)

Päivän epistola liittyi positiivisuuteen. Olisi opittavaa. Pitäisi uskoa itseensä, haluta muutosta, olla optimisti ja pyrkiä eroon negatiivisista tunteista. Sitten se olisi siinä: minä yrittäjänä.
Monta työkirjaa ja suunnitelmapohjaa täytettävänä, lomakkeita ja anomuksia rustattavana ja tärkeitä asioita pohdittavana. Hetkittäin iskee olo, että tämä on liian työlästä, liian mutkikasta ja hankalaa. Kannustusta kaipaan, epäilyksistä ja epäuskosta pidän huolen itsekin. Kohdallani on turha puhua liian äkkinäisistä päähänpistoista tai ajattelemattomuudesta, ne negatiiviset puolet ja pahimmat mahdollisuudet olen jo moneen kertaan puntaroinut. Riskit ja uhat olen minimoinut, työtilat ja aloitusmateriaalitkin olen jo hankkinut. Rohkeutta voisin pyytää joululahjaksi. Ja sitä positiivisuutta.
Onneksi on muitakin samassa veneessä, yhdessä on mukavampi soudella :)

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Eikös se mene jotenkin niin, että työ tekijänsä palkitsee? Eli vaikka olis kuinka työlästä niin pitää vaan jaksaa painaa! Ja siulla on niin hyviä ideoita, että varmasti niitä asiakkaitakin löytyy! Mie voin markkinoida täällä päin ;) Tsemppihali!