torstai 8. syyskuuta 2011

Työhuonekierros jatkuu...

Halusin uuden ikkunan eteen suuren työpöydän. Pöytäsysteemi täyttääkin koko nurkkauksen. Pieni mustajalkainen pöytä on äidin vanha, tehty alunperin neulekonetta varten. Neulekoneen virittelyä olen suunnitellut jo vuosia, mutta vielä eivät aika ja motivaatio ole
riittäneet siihen puuhaan. Pöydän alareunaan pitäisi näköjään kiinnittää verhot, jotta näkymä siistiytyisi edes hiukan.

Tavaraa on paljon, ihan liikaa. Haaveilen, että jos joskus pääsisin koululle töihin, antaisin kaikki käsityökirjani oppilaiden käyttöön ja säilyttäisin niitä koululla. Ja voin kertoa, että opetusmateriaalikansioita on jonkin verran odottelemassa sitä oikeaa työtä. Sitten joskus...

Yläkuvan vasemmassa laidassa on nukkekodintekele. Tai nallekoti se taitaa olla, kun en ole pojille nukkeasukkaita tyrkyttänyt. Ikuisuusprojekti tuokin.

Työhuoneen uuden ikkunan vierestä löysivät paikkansa myös nämä alakuvan ihanat Ateljee Idyllin taulut, joita olen saanut lahjaksi.

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hienolta näyttää! Onko muuten tehokas tuo kirkasvalolamppu?

Yöttö kirjoitti...

Tehokkaasti se ainakin valaisee, muista vaikutuksista en osaa sanoa vielä näin yhden aamun käytön jälkeen ;)

Minna kirjoitti...

Ihanan valoisa työhuone! Tuolla varmasti saa aikaiseksi melko paljon!!! Ihan kateeksi käy, kun omia juttujaan aina sohvan nurkassa vääntää (tosin minulle riittää tietokone & paperit siihen työn tekoon). :)