keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Tuunattu kattokruunu

Ostin Savonlinnasta kirpparilta vihreän kynttiläkruunun, joka oli koristeltu muovikukilla. Kukat saivat tappotuomion jo ensimmäisen roskiksen kohdalla, mutta kattokruunu odotteli kohtaloaan muutaman vuoden ajan. Harmi, kun en tajunnut ottaa ENNEN-kuvaa, mutta voitte kuvitella muutoksen. Ensimmäiseksi maalasin sen luonnonvalkoiseksi ja lisäsin vähän bling blingiä, kuten kunnon kattokruunussa olla pittää. "Kristallien" ripustukseksi väsäsin romuromanttiset sydänkiemurat rautalangasta.
Asettelin tummansiniset kynttilät paikoilleen ja haaveilin siirtäväni sen sitten joskus sinne unelmien työpaikan työhuoneeseen, inspiraatioksi itselle ja sille maailman mukavimmalle kuvisopelle. Se unelmien työpaikka on edelleen vain unelma, mutta vaikka niissä arpajaisissa en menestynyt, sain jotain paljon parempaa ja kynttiläkruunu pääsi paikkaan, josta en uskaltannut edes vielä haaveilla.
Nyt se valaisee mökkikeittiötä. Ajattelin sen olevan lähinnä koriste, mutta yllätyin siitä miten mukavasti se valaisee sähköttömän tupamme. Muihinkin huoneisiin pitäisi löytää samantyyppiset valaisimet, jotenka jos löytyy ylimääräisiä, niin laitelkaa viestiä. :)

Ei kommentteja: