sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Ulkoilua ja askartelua, laatuaikaa parhaimmillaan
Kompostit alkavat olla taas täynnä lehtiä. Pohdiskelin vakavasti muutaman vaahteran kaatamista, mutta ennen tuumasta toimeen ryhtymistä pitää selvitellä kaupungin puutarhurilta saako niitä noin vaan mennä kaatelemaan, tuskinpa vaan. Kuvittelen mielessäni tilalle havupuita ja koristepensaita... ja paljon vähemmän kompostoitavaa :) Haravointi on ihan mukavaa, mutta viiden ison vaahteran lehdet ja siemenet eivät mahdu mihinkään... Enkä mielelläni kärräisi niitä pois tontilta, koska joskus on sitten kärrättävä tilalle lisää ravinteita, korvaamaan hävikkiä.
Laurille haettiin eilen pari viikkoa sitten tilatut silmälasit, ja hyvin ovat päässä pysyneet, epäilyksistäni huolimatta. Samaan syssyyn irtosi ensimmäinen maitohammas. Tuntuu, että pienet eivät tosiaankaan ole enää pieniä, olenkohan valmis siihen? Minkäs mahdan vaikken olisi :)
On tuo kasvaminen myös mukava juttu siinä mielessä, että pääsen yllyttämään poikia jo hiukan haasteellisempiin askartelujuttuihin. Messuilta ostettiin huopapöllöjen askartelupaketti. Laten ensimmäinen pöllö valmistui äsken ja Juhokin innostui isomman esimerkistä ompelemaan omaa, hiukan pelkistetympää huhuilijaansa.

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Oih, onpa Late tosiaan ison pojan näköinen! Ja mielettömän ihana pöllö!