maanantai 10. lokakuuta 2011

Tätä tarvisen juuri nyt.

Sanokoon tuo toinen mitä sanoo, mutta mie tarvitsen tätä nyt. Tänä vuonna saa jouluun valmistautuminen alkaa ajoissa. Jos tekisinkin tänä vuonna mahdollisimman ison osan lahjoista itse, rakkaudella ja kiireettä. Herkuttelisi tasaisin väliajoin joulun herkkuja ja pitäisi pienten kanssa joululahjavalvojaisia, askartelisi yhdessä.
Ulkona on pimeää, synkkää ja sateista. Petissä yksi potilas, joka sai antibioottikuurin mykoplasmaan. Positiivisuutta ja optimismia saa kaivella syvältä... joulutavaralaatikosta :)

7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Joulun valmisteluja ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin :) Minäkin mietin että missä muuttolaatikossa on minun joulujutut.Kunhan viikonloppuna taas Okuun pääsen alkaa valojen virittely, muusta viis ;)

Salla kirjoitti...

Samat hommat mielessä, mutta milloinkahan saisi aikaiseksi?

Sonja kirjoitti...

:) Täällä on jo yksi jouluvaloja virittänyt. Ja lahjoja tehnyt, vaikka ei ole, vasta, kun lokakuun alku. Mutta ennen kuin kerkiää sanomaan kissa, onkin jo joulukuu. Joten suotakoon jouluhulluille oma startti jo näin lokakuun alussa :)

Minna kirjoitti...

Onkohan tuo joulu jotenkin geeneissä... Tässä hion kynsiäni, että viikonloppuna hyökkään kaapin kimppuun ja kaivan kynttelikön ikkunalle. Kesällä jo ostelin ensimmäisiä lahjoja (kirjakaupan alelaarista)!

Maiju kirjoitti...

Ja nythän se alkaa kohta olla pimein aika vuodesta, kun ei vielä lunta ole valaisemassa. Eli ulko-/jouluvalot etsintään (c: Eikä niitä ihan jouluisimpia yleensä tule katseltua hyvin pitkään enää joulun jälkeen. Myös täällä on jo pari joulupakettia odottamassa!

Yöttö kirjoitti...

Jouluinnostus näyttäis olevan geeneissä, kun kerta kaikilla serkuilla on sama vimma ;)

Minna kirjoitti...

Totta turiset, serkkuseni!
Vai pitäisikö todeta, että totta töriset! ;)