lauantai 15. lokakuuta 2011

Mekko-ostoksilla

Kävimme opiskeluporukan kanssa yritysvierailulla Hanhi Designissa (N:n päälle ei nyt tähän hätään löydy kiemuraa, mutta kuvitelkaa se sinne). Ihana paikka ja hyvä palvelu, kannattaa vierailla, vaikka ihan asiakseen. Joensuun linja-autoasemalta kun kävelee kivenheiton verran Penttilään päin joen rantaa pitkin, niin siinä se jo onkin: ihanan valoisa ateljeemyymälä. Siellä outokumpulaislähtöinen Hirvosen Hanna myy ja tekee itäsuomalaista tekstiilimuotoilua parhaimmillaan.
Me, jotka haaveilemme yrittäjyydestä, saimme paljon eväitä tulevaan. Tyhjin käsin en päässyt liikkeestä lähtemään, vaikka opiskelijabudjetilla se tarkoittaa, että ensi viikon ajan pitää varmaankin popsia omia eväitä lounastauoilla ;) Tämä Kettuneiti Trapetsiinan pellavainen mekko/tunika huusi rekissä nimeäni. Sovittamisen jälkeen en voinut siitä enää erota, juuri ja juuri raaskin riisua sen ja antaa pakattavaksi ostoskassiin. Pipo-ostoksille pitää palata uudemman kerran, nyt en osannut valita niin monista ihanista versioista sitä mieleisintä.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiitti vinkistä. Tuolla pitä joku päivä pistäytyä. Mie en tiennytkään, että Penttilän rannassa ois tuollainen myymälä. Pitääpä googlettaa, jos löytyis tarkempi osoite.

Salla kirjoitti...

Ooh, mikä ihanuus! Ja sopii kyllä tosi hyvin sulle!!