keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Pullaherkuttelua

Kotipäiviä vietellään taas. Laten kuume on nyt antibioottikuurin myötä laskenut, illalla oli enää pientä lämpöä. Oksupyykkiä pestiin viimeksi toissailtana, toivottavasti se kiintiö on nyt muutamaksi kuukaudeksi täysi. Huomenna päiväkotikunnossa, jos hyvin menee.
Sairastaminen tympii ja siksipä koitettiin keksiä jotakin mukavaa tekemistä, jotakin mitä tulee tehtyä ihan liian harvoin kiireen keskellä.

Päätettiin siis leipoa korvapuusteja. Kuviin valmiit pullat eivät ehtineet, tuli napsittua vaan tämmöset ENNEN ja JÄLKEEN -kuvat ;)
Ai että miten ihanalta lämmin kanelipulla maistuikaan! Juho söi niin monta pulla, että sai mahansa kipeäksi. Loput laitoin tuoreena pakastimeen, odottelemaan sopivia päiväkahvituokioita.
Juho on aina ollut pullan ystävä. Maanantaina olivat isi ja pojat käyneet välipalalla herkuttelemassa kahvilassa. Jo matkalla pienin oli hekumoinut ääneen "Joo! Mehua ja Hyvä pulla." Antilla oli mennyt nauruksi, kun oli pojasta niin selvästi havainnut äiti-ihmisen herkuttelugeenin periytymisen.