lauantai 22. lokakuuta 2011

Taikasormet-kädentaitomessut

Hetkellinen synkkyys selätetty :) Kiukuttelu auttoi ja lisävaloa syksyiseen päivään toivat käsityömessut + se, että pääsin hyvässä seurassa ravintolaan herkuttelemaan. Messuilla opiskelijan kukkaro keveni liikaa, mutta kun kerran vuoteen pääsee tämmöseen tapahtumaan humputtelemaan, niin sallittakoon se. Mukaan tarttui askartelu- ja ompelumatskuja, tinakoru, nukkekodin portaat ja talvihattu Latelle. Viimeinen on tosin vielä saamatta, mutta maksoin ja jätin tekijälle tilauksen, että saadaan varmasti mieleinen.
Messuilta pongasin, että pöllöt ovat edelleen pop (kuvassa poikien päiväkodissa askartelemat yksilöt). Myös matonkuteista virkkaaminen on edelleen suosittua. Korupuolella IN näytti olevan vanhoista hopealusikoista väsätyt korut.
Nyt on taas ladattu inspistä ja energiaa vaikka mihin. Muistikirjan sivut täyttyvät suunnitelmista, kun takaraivossa kolkuttelee se ei niin innostava homma eli liiketoimintasuunnitelman vääntäminen. Jos tänään lähtisi FLOW:n mukana liitelemään ja vaikka huomenna tekisi sitten sitä pakkopullaa. Jookos?

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Messut kuulostaa ihanilta! Ja hienot on pöllötkin!