maanantai 4. huhtikuuta 2011

Työhuone nyt

Nykyinen työhuone näyttää nyt tältä. Ylempi kuva on ovelta kuvattu ja alempi ovelle päin. Paneeleiden ja kaapistojen takaa löytyi aurinkoista keltaista seinäpintaa.
Meinaa välillä usko loppua tämän projektini suhteen. Sitä on niin sormille lyöty, kun se itsensä toteuttamisen paikka on pakattuna pahvilaatikoihin, nyyh. Ja valmistumisesta ei ole aavistustakaan. Hetikaikkimulletässäjanyt-ihminen minussa itkee leviävää remonttia. Se toinen ihmistyyppi, (jota minussa onneksi myös on) se joka jaksaa tehdä pitkän tähtäimen suunnitelmia, ottaa onneksi vallan aika ajoin. Koittaa muistuttaa, että loppujen lopuksi tässä säästetään... kun talon lämpöeristystä parannetaan. Samalla saadaan vierashuone, jota ei tarvitse hävetä. Ja kaiken huipuksi se valoisa ja tilava työhuone, josta olen aina unelmoinut.

Tietääpähän sitten, mitä seinät ovat "syöneet", kun ne itse purkaa alkutekijöihinsä ja kasaa uudelleen oikein, tai siis nykyisten rakennusmääräysten mukaisesti. Nekin saattavat tuntua 50 vuoden päästä "vääriltä", niinkuin nuo talon rakennusaikaiset nyt. Tuossa alemmassa kuvassa näkyy seinässä aukko, johon oli upotettu mikroaaltouuni. Mikron takapuoli oli siis työhuoneeseen päin.
Kätevää, eikö totta? Tottakai mikro saunan pukuhuoneessa! :)

Ei kommentteja: