perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pahvilaatikoiden päällystystä

Varastotila vähenee, joten pitäisi saada semmoisia säilytyslaatikoita, joita ilkeää pitää näkyvillä. Uusia en osta ennen kuin tarkastan jo olemassa olevat, saisiko niistä muokattua entistä parempia ja omannäköisiä. Aloitin ison urakan kahden laatikon päällystämisellä. Ylempi kuva on ennen, alempi jälkeen.
Ensiksi paikkailin laatikoista reiät. Laitoin myös päädyn aukot umpeen, koska niistä kohti tapetti rispaantuu ja nuhraantuu ensimmäisenä. Kiinnitin sopivaksi leikatut tapetin palat ohennetulla erikeepperillä, ja lopuksi lakkasin laatikot ulkoa samalla liejulla. Päällystämiseen voi käyttää lähes mitä tahansa paperia tai vaikka kangasta.
Kuulostaapa helpolta ja nopealta! Oikeasti miulla meni koko aamupäivä tuohon turaamiseen. Olohuone oli ensin suojattava sanomalehdillä ja kertakäyttöpöytäliinoilla. On nimittäin käynyt erinäisiä kertoja niin, että kangasvärit tai liimat löytävät tiensä uuden maton pintaan... Paperisilppua levisi ympäriinsä, eripaksuisia liimalitkuja purkeissa ja pensseleitä tiskipöydät täynnä. Myös laatikkojen sisältö oli tilapäisesti levällään lattialla. Mutta ah, sitä askartelun ihanuutta :)
Voisiko joku siivota jäljet?

Ei kommentteja: