keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kirjovirkkausta vaihteeksi

En mie sitten malttanut pysyä poissa tuolta remonttihommista eilen. Sen verran opin kuitenkin, että heiluttelin sorkkarautaa hengityssuojaimen kanssa. Helpottavia uutisia muuten: ensi viikolla mie saan komennuksen aputytöksi ja ruuanlaittajaksi tässä remontissa :)
Illalla innostuin vielä kirjovirkkailemaan siskon pojalle kerhokassia. Lanka on uusi ihana tuttavuus, Hjertegarnin Blend bamboo. 70% bambua, 30% puuvillaa. Koukku 2,50 mm, jotta saan tarpeeksi napakkaa pintaa aikaiseksi. Hirven kuvan etsiskelin netistä, tulostin sen ja mitoitin kirjovirkkauksen ruutupiirroksen siten, että hirvi ei viru eikä veny mihinkään suuntaan. Sitten vaan sohvan nurkkaan! Telkkaria ei oikein pysty katselemaan samalla, toisin kuin neuloessa. Toisaalta kirjovirkkaus oli taas pitkästä aikaa niin innostavaa, että juuri ja juuri maltoin ruveta illalla nukkumaan. Nyt pitää suunnitella vielä kassin yläosa, joku lyhyt loru kenties? Vaiko yksiväristä tai toinen samanlainen hirvi yläpuolelle?

1 kommentti:

Salla kirjoitti...

Ojoijoi mikä ihanuus taas! Kunhan V oppii kantamaan kassia, niin tilaan siulta ehdottomasti jonkunlaisen kirjovirkatun kerhokassin!