keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Positiivista vuoden alkua!

Vuosi 2012 on pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Vuoden vaihtumista juhlittiin ystäväperheen luona, kuten jo aika monena aiempana vuonna. Onkohan sitä tullut vanhaksi, vai peräti viisaaksi, kun aamuyölle valvominen ei enää ole hohdokasta? Nukkumaan kampeudutaan ihan ihmisten aikoihin. Oleellista on hyvä seura (sekä aikuisille että lapsille) ja tietenkin hyvä ruoka, kiitos! :)
Vuoden vaihtumiseen loppui myös koko syksyn jatkunut karkeilla ja leivonnaisilla herkuttelu. On sitten aivan eri asia kauanko lakkoni pitää, neljäs päivä menossa. Tavoitteena olisi taas mahtua omiin pöksyihin ;)
Päätin myös, että tänä vuonna löydän itsestäni sen ulkoilmaihmisen, joka on ollut kateissa jo kauan. Hiihtoa ja lenkkeilyä olen antibioottikuurin jälkeen kalenteriini pikkuhiljaa ohjelmoinut ja kylläpä on tehnyt hyvää! Ilma kiertää keuhkoissa jo ihan eri tavalla kuin syksyllä.
Töitäkin olen saanut tehdä, ja se se vasta on ihanaa. Olen aiemmin tehnyt sijaisuuksia vain yläkoulun puolella, mutta nyt olen rohkaistunut kokeilemaan taitojani pienempien kanssa. Ja hyvältä tuntuu tämäkin.

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Hyvä hyvä! Opetitko kässää vai muutakin alakoululla? Jänskää!

Yöttö kirjoitti...

Kolmen viikon putki kolmosien kanssa kaikkia oppiaineita :)

Salla kirjoitti...

Oih! No siinähän pääsee jo hyvin hommiin ;)

Minna kirjoitti...

Ne alakoulun sijaisuudet on kyllä mahtavia! Tein itse niitä opiskeluaikana, tosin vain 1-2 päivän pätkiä.