tiistai 30. elokuuta 2011

Piinaviikko

Ikkunanpielet ja katonraja on nyt listoitettu. Ja se katkaisuväline, mikä lie sirkkeli, tuli tutuksi ja paluuta jiirilaatikkoon ei enää ole. Sen verran kätevä peli se on :)
Nyt puuttuu vain lattia ja lattialistat. Lattia kaipaa vielä viimeisen tasoitekerroksen, jonka on annettava kuivua riiiittävän kauan. Sitten muovi ja laminaattilattia paikoilleen. Eli menee ensi viikkoon ennen kuin pääsen kantamaan tavaroita työhuoneeseen. Huokaus. Ja se hetikaikkimiulletässäjanyt-ihminen sisälläni polkee jalkaa harmista, itkee kiukusta kuin kakara, hakkaa nyrkkejä lattiaan ja kiroaa kaikki tasoiteaineet alimpaan ...vettiin. Se aikuisempi, harkitsevaisempi ja pitkän tähtäimen suunnitelmiin uskova minäni jää täysin jalkoihin. Ei saa ääntänsä kuuluviin.

Kauniita inspiroivia valokuvia ei tänään näy. Olen päättänyt vakaasti, että en sekaannu minkäänlaisiin remontteihin lähivuosina. Muistuttakaa, jos meinaan syödä sanani. Muistutukseksi itselleni kuvasin "kaunista" tiskipöytäämme: mitähän normaalit ihmiset säilyttävät tuossa vihreässä törpössä? Ja mitä purnukoita tuolla pöydällä voisi viereksiä? Ehkä se selviää ensi viikolla.

Ei kommentteja: