keskiviikko 31. elokuuta 2011

Pukuhuoneen naulakko

Lattiaan on nyt vedetty se viimeinen tasoitekerros, joka saa kuivua semmoisen kosteudenkerääjäkoneen hönkiessä tai imeeköhän se sittenkin... hurisee kuitenkin ja lämmintä piisaa.
Pojat ovat sairastelleet tämän viikon aika tiiviisti. Juho aloitteli jo viikonloppuna ja kun pienin alkoi tervehtyä, aloitti Lauri kuumeilun.

Kuumetta, nuhaa ja köhää, peruslentsua siis. Sisäpuuhailu alkaisi jo riittää, ulos kaipaan ja samoin tuo potilas.
Työhuoneprojektissa kun ei nyt voi tehdä muuta kuin odottaa, niin on hyvää aikaa viimeistellä remontteja muualla huushollissa. Tehdä ikuisuusprojekteja loppuun. Ensimmäiseksi kohteeksi valitsin naulakon, jonka materiaalit ovat viereksineet huushollissamme jo... ihan liian kauan ;) Työhuoneen vieressä on saunan pukuhuone, jota remontoitiin alustavasti vuosi sitten, silloin putkirempan ja vessarempan yhteydessä. Sähkökaappi uusittiin, johtojen kotelointi viilee vielä. Sähkökaapin alla on parimetrinen penkki/laatikosto, jossa säilytän liinavaatteita. Samaiselle penkille olisi tarkoitus riisua vaatteet suihkuun ja saunaan mennessä. Siis näin olisi TARKOITUS tehdä. Siis kun penkki joskus tyhjenee remontti- ja työhuoneroinasta. Siksi alemman kuvan kuvakulma on mikä on. Laitan sitten joskus laajemman kuvan.
Setäni tekaisi minulle laudasta naulakon pohjan. Jyrsi reunat ja teki muut valmistelut. Mie vaan maalasin reunoihin vaaleanruskeaa maalia. Maalin kuivuttua maalasin toisen kerroksen valkealla huonekalumaalilla. Tämän maalin kuivuttua hioin vaaleanruskean näkyviin paikka paikoin, erityisesti nurkista. Tein siis uusvanhaa! Mittasin laudan katkaisukohdan sähkökaapin perusteella, sahasin poikki ja ruuvasin naulakot paikalleen. Lisäksi porasin ruuveille reiät ja seinään samoin. Tulpat reikiin ja naulakko ruuveilla seinään. Ruuvinkannat kittasin piiloon ja maalasin kantojen kohdat vielä kertaalleen.
Hyvä tuli!

6 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Uih, miten söpö naulakko!

Antti kirjoitti...

Mistähän nuin hyvännäköinen sähkökeskus?!

Yöttö kirjoitti...

Kuva ei tee oikeutta naulakolle. Kuluneemman näköinen on oikeasti :) Mutta tuo käytävä on niin pimeä, että joutuu salaman kanssa kuvaamaan: kaikki läjähtää kirkkaan valkoiseksi. Pimeyden takia siitä piti nuin mahottoman vaalea remonteerata.

Tuo sähkökeskus on oikeasti hieno! Finelcomp vai mikä se firma olikaan... ;)
Verrattuna varsinkin siihen entiseen, moneen kertan laajennettuun, vanhanaikaiseen sulakeseinään. YÄK. Ja ihanaa on myös se, että päästiin eroon niistä turaputkista tuossa käytävässä.

Salla kirjoitti...

Hieno on sähkökeskuskin ;) Saiskos tuosta naulakosta vielä lähikuvaa?

Yöttö kirjoitti...

Pimeä meinaa olla tuo lisätty kuva, mutta siitä pinnan näkee jo paremmin.

Salla kirjoitti...

WAU!