maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lapsuusmuistoja tilkkutäkissä

Miun ensimmäinen tilaustilkkupeitto valmistui sittenkin ajoissa! Olosuhteet ja tilanteet heittivät kärrynpyörää siinä ajassa, joka kului peiton syntymiseen ensimmäisestä ideoinnista valmiiksi peitoksi.

Tilkkutäkin suunnittelu alkoi näistä pienistä vaatteista, saajalle tärkeästä runosta, pilkkukankaista ja sydämistä. Pikkuhiljaa malli alkoi muotoutumaan ja piti siirtää ideat muistiin paperille. Sitten mittailua, leikaamista, ompelua ja silitystä...

Työhuone helpottaisi tämmöistä projektia aika lailla :) Nyt tilkut valtasivat vuorotellen olohuoneen, makarin ja keittiön, välillä levittelin niitä mökillekin. Mutta viimein se on valmis!
Tällä tavoin lapsuusmuistot, tilkut pienistä vaatteista ja esimerkiksi tuosta äitiyspakkauksen pussilakanasta ovat useammin nähtävillä ja hypisteltävissä, kuin että jos ne säilyttäisi jossakin pahvilaatikossa, josta niitä ihailisi kerran viiteen vuoteen.



Toivottavasti lahjan antaja ja saaja ovat yhtä tyytyväisiä peittoon kuin mitä tekijä on :)











Mitäs sitten seuraavaksi?
Hm... nuo vaaleanpunaiset sydämet ja kankaat on vielä käyttämättä ;) Vai tarviiskohan paneutua tuohon työhuoneremonttiin ensin!? Ja varmaan nuo hartiajumit pitää hoitaa eli huilata kuntoon ihan ekana.

3 kommenttia:

Soile kirjoitti...

Siiiis kertakaikkisen ihana!!! Empä osannu ees kuvitella mitä noista vaatteista voikaan syntyä... oot oikea taituri! :)

Salla kirjoitti...

Mielettömän ihana peitto! <3

Niina kirjoitti...

Saaja KIITTÄÄ ja KUMARTAA!

Siis niin ihana lahja, ettei lapseni voisi parempaa enää saada. Eikä ollut lapsosen syntymäpäivillä itku kaukana, kun pakettia avasin...

Aivan mahtavat sävyt ja sommittelu on ihana. Lisäksi ne virkatut sydämet on ihan huippuihanat.

Olen lahjasta erittäin otettu!

Niina