keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

DIY-jalkahoito

Mitä tapahtuu, kun äiti-ihminen jää ypöyksin tyhjään kotiin pariksi päiväksi? Noh, täällä kävi niin, että koska herkuttelu on pannassa, miun piti keksiä muita keinoja hemmotella itseäni. Turvonneita nilkkoja tuijotellessa hokasin, että on jo heinäkuu ja miulla ei ole vielä edes
kesäjalkoja!
Töissä jalat joutuvat koville, erityisesti näillä lämpötiloilla turvotus on taattua. Lentosukat ja kunnolliset työkengät auttavat hiukan, mutta eivät tarpeeksi. Eli tuumasta toimeen: Virittelin ensin jalkakylvyn saunan yhteyteen ja leikkelin & raspasin kovettumat pois. Kynnet vielä siistiksi ja saunan jälkeen lakkaus. Nukkumaan ruvetessa viimeistelin DIY-jalkahoidon rasvaamalla jalat viilentävällä voiteella.
Väittäisin kyllä, että herkuttelu voittaa jalkakylvyn. Toisaalta huomaan, että ensimmäisestä seuraa hyvä olo ja puhdas omatunto, toisesta ei... eli lopputulos on kuitenkin plussalla :)

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Kyllä se oma aika on välillä niiiiin ihanaa(c; Ainut haittapuoli on että on liikaa aikaa ajatella (ja mielessä pyörivät jemmakarkit jotka on varattu siihen kunhan sitten on lupa syödä, hih). Täällä on myös jo lakat varpaissa. Ei kyllä voi kutsua kauniiksi kesäjaloiksi, kun kovettumat napsahtelee lattiaan ja nahkat lähtee varpaista (ja sormista) enteron seurauksena...

Yöttö kirjoitti...

Eipähän tarvihe leikellä kovettumia, kun nahka kuoriutuu rokon jäljiltä ihan itsestään! Ja luvassa on uutta, vauvanpehmeää ihoa :)