maanantai 14. toukokuuta 2012

Ongelma -> tarve -> hylly

Ensin oli ongelma. Ongelma oli pyöräilykypärä. Tai siis neljä pyöräilykypärää. Ongelmaan liittyivät myös eteisen mitättömät säilytyskalusteet.
Tuli siis tarve. Tarve säilöä ympäriinsä viereksivät kypärät jonnekin, mistä ne olisivat helposti saatavilla, mutta eivät koko aikaa näkyvillä tai tulossa niskaan minä hetkenä hyvänsä, niin kuin nyt, täpötäydeltä hattuhyllyltä.
Ongelmasta ja tarpeesta syntyi tämä hylly tuulikaappiin. Muutkin rakennustarpeet löytyivät omista nurkista. Ihaninta siinä on tuo piiloromanttisuus: Hylly näyttää simppeliltä ja virtaviivaiselta äkikseltään katsottuna, mutta romanttinen puoli paljastuu tarkemmassa syynissä :) Just miuta.

7 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ihana! Ja tosi näppärä! Meillekin menisi tuommonen... Keksitkö vielä vastaavaa näppärää säilytysratkaisua ulkotyökamppeille? Meillä on työvaatekomero alakerrassa, mutta tarve olisi ylhäällä. Eteisen kaappeja en halua uhrata, kun sitten muutkin vaatteet on konerasvassa tms...

Yöttö kirjoitti...

Tänk juu! Hei reikä lattiaan eli alakerran kattoon ja putki/liukumäki suoraan työvaatekomeroon ;D

Salla kirjoitti...

Onpas näppärä ja kaunis ratkaisu! Piti ihan käydä omaakin tuulikaappia katsastamassa, että kävisikö sinnekin tuollainen. Meillekin ovat ensimmäiset pyöräilykypärät ilmaantuneet nurkkiin pyörimään ja voisin vaikka varastaa ideasi!

Yöttö kirjoitti...

Eikun tuumasta toimeen vaan :) Mie käyn vähän väliä ihailemassa tuota viritelmääni, ja pohdin miks sitä ei tullut tehtyä jo joku vuosi sitten.

Antti kirjoitti...

Miun oma ideanikkari! :)

Annika kirjoitti...

Ihana hylly! Mistä tuollaiset ihanat hyllynkannttimet olet löytänyt? Kauniit!

Yöttö kirjoitti...

Nuo on ostettu Wihoselta. Vastaavia myy nettikaupassa ainakin Kärkkäinen ja Tokmanneiltakin varmaan löytyy, spreijasin ne vitivalkeiksi, olivat kermanväriset alunperin.