tiistai 22. toukokuuta 2012

Arjen tilannekomiikkaa by Juhis

En tiedä parempaa naurattajaa kuin arjen tilannekomiikka. Viime viikkojen seremoniamestarina on toiminut Juhis, välillä tietämättään ja useimmiten tahattomasti. Arvelin kirjoitella tapauksia tänne muistiin, jotta kaikki hassut jutut eivät unohtuisi.

Tapaus 1:
Oli isoveikan synttärit. Kahvipöydässä kavereita päikkäristä ja vanhempiakin. Late puhalsi kynttilät kakusta ja ennen kuin kukaan ehti sanoa sanaakaan, Juhis otti tilanteen haltuun ja kuulutti kirkkaalla pikkupojan äänellä "Ja sitten: Taputetaan!!"

Tapaus 2:
Eilen yökkäriä pukiessa ilmeni, jotta samainen nuori mies haluaa ilmeisesti erottua massasta tai muuta vastaavaa. Joten hän oli värittänyt napansa vihreäksi. Oli siinä äiti-ihmisellä pokassa pitämistä. Juuri ja juuri sain "järkipuheen" ihoon piirtämisestä pidettyä ja sitten karkasin naurua pidätellen keittiön puolelle.
Taisi olla toinen kerta, kun meijän pojat piirtävät luvattomiin paikkoihin. Seinät, kirjat, vaatteet ja kalusteet ovat säilyneet tuhruitta. Niin, se ensimmäinen kerta oli, kun Late piirsi itselleen tussilla viikset juhlan kunniaksi. En kyllä enää muista, olivatko ne siskoni synttärit vai vauvan ristiäiset. Samanlaista salahihitystä aiheutti sekin piirtely, asianmukaisten ripitysten jälkeen ;)

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

<3

Maiju kirjoitti...

Ihanat pojat <3