maanantai 12. joulukuuta 2011

Vali vali vali vali vali....

Kovin on työlästä kirjoittelu nykyään. Monta kertaa olen aloittanut, kirjoittanut sivullisen ja pyyhkinyt tekstini pois. Ei ole syntynyt kaunista tekstiä, pelkkää valitusta ja voivottelua.
Koko pitkä syksy on mennyt pienessä flunssassa. Ääni häveissä, kurkku kipeänä, räkää kaikki röörit täynnä ja lämpöä vähän väliä. Joskus pari päivää lähes terveenä, kunnes sitten taas. Varmaan elokuusta lähtien olen suunnitellut, että aloitan taas juoksemisen, kunhan olo korjautuu.
...skan latit, kohta on jo joulu. Välillä mietityttää, että taitaa olla korvien välissä koko lentsu, eikö vaan huvita skarpata: tyyppiä laiskottaa ja siksi keksii hyviä tekosyitä.
Haluaisin niin kirjoitella blogiini valoisia ajatuksia ja kuvailla mukavia käsitöitä, vaan kun niistä kumpaistakaan ei ole tämän katon alla esiintynyt.
Huomenna lääkäriin, viimeinkin. Jospa siellä selviäisi syy tähän puolikuntoiseen olotilaan. Ja jos ei selviä... jos puolikuntoisen olotilan syy on sittenkin huono yleiskunto, niin juoksulenkit alkavat samantien, tohtorin käskystä.

Ei kommentteja: