maanantai 24. maaliskuuta 2014

Liikunnan ilo löytyi! Käsityöinspis saa odottaa :)

Jaahas, se on taas se aika vuodesta, että katseet on jo kesässä ja rautainen bikinikunto tavoitteena. No samallahan se meinaa sitä, ettei sohvassa köllötellä neuleen ja karkkipussin kera.
Uutena vuotena asetin (bikinikunnon lisäksi) tavoitteeksi käsityöharrastuksen ja urheiluharrastuksen yhteensovittamisen. Tarkoitus ei ollut juosta ja neuloa samaan aikaan, vaan harrastaa molempia silleen vuorotellen. Mutta enpä ole käsitöitä ehtinyt miettimään, kun olen viimeinkin saanut nauttia TERVEENÄ urheilemisesta! Neulonpahan ja virkkaan sitten, kun urheilu on kiellossa tai tympii. Nyt nautiskellaan liikunnan ilosta, joka on ollut hukassa jonkin aikaa.
Suurin syy tämän ilon löytymiseen on uusi lajikokeilu :) Puolisko lupasi joululahjaksi yhteistä laatuaikaa, ja yllätys yllätys! Tässä talossa se tarkoittaa yhteistä aikaa urheilulle. Kolme viikkoa sitten herra lunasti lupauksensa ja pariskunta Kontkanen pojotti crossfit-peruskurssin ekalla tunnilla. Jännitin ja pelkäsin, että mihinkä ihmeeseen sitä onkaan tullut lupauduttua. Jännittäminen oli turhaa, juuri tällaista treeniä olen kaivannut. Nautin kurssista paljon enemmän kuin esimerkiksi kylpyläviikonlopusta. Puolisko tuntee minut näköjään paremmin kuin itse ;)

Ei kommentteja: