sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sunnuntaipuuhastelua

Tuntuupa tänään tosiaankin siltä, että menin ja muuttelin saliohjelmaa, auts ja auts. Vai oiskoon tuo runnakko ärtyny siitä, kun kerkisin venyttelemään reenin päälle? Noo, huomenna ne paikat vasta kipeiltä tuntuukin. Treeneistä oli tänään huilipäivä, pientä "perheliikuntaa" ei lasketa.
Sunnuntaiaamu aloitettiin ennen kokemattoman aktiivisesti käppäilemällä jäähallille kello kymmeneksi. Kerran kuussa pidettävän Aarrejahti-tapahtuma oli tällä kertaa luistelupainotteinen. Edelliset kaksi kertaa jäivät kokematta, kun kello kymmeneltä ei kukaan meijän huushollissa ole ollut lähtövalmiina, yhtään minnekään. Nyt torhistauduttiin ja mukavaa oli. Juhis pääsi testaamaan synttärilahjaluistimet ja kehittyi hirmuisesti jo näiden kahden tunnin aikana. Late on käynyt luistelemassa koulun kanssa, ja luistelu oli niin hyvällä mallilla, että poju pystyi jo keskittymään mailan käytön harjoitteluun :)
Mukavaa, perheiden yhteistä ajanviettoa urheilun parissa. Paitsi isi-ihminen urheili samaan aikaan sen kolmivärisen pallon kimpussa jojenkaupungissa. 
Jäähallille oli viritelty pujoitteluratoja ja tunneleita. Aloittelijoille oli tuoleja työnnettäviksi kentän päädyssä ja toisessa päädyssä saivat osaavammat pelata jääkiekkoa tai -palloa se taisi olla. Musiikki soi, limu virtasi ja hymynaamoja oli paljon liikenteessä.
Nyt on sitten köllötelty sohvalla, neulottu (siis mie olen neulonut) ja katseltu Ronja Ryövärintytärtä. Puikoilla on Juhikselle uusi mökkitakki, kun se kameleonttitakki on uhkaavasti jäämässä pieneksi. Saunan jälkeen unta ei ehkä tarvitse kovin kauaa odotella ;)Ei kommentteja: