torstai 23. toukokuuta 2013

Pallaillaan, jahka jouvvettaan :)

Taitaa olla tämä blogin kirjoittaja kirjoituslakossa. Ei aikaa, motivaatiota eikä jaksamista millekään muulle kuin arjen pyörittämiselle. Kouluvuosi lähenee loppuaan ja taitaapa muuten olla ensimmäinen kokonainen lukuvuosi samoissa hommissa :) Aiemmin olen saanut vain puolen vuoden sijaisuuksia tai sitten olen itse "sotkenut" ja katkaissut pidemmät työpätkät äitiyslomillani. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, että taidan selvitä tästä lukuvuodesta ;)
Tämä viikko on ollut antoisa: olen saanut toimia saman opettajan sijaisena monta päivää. Lisäksi olen  siirtänyt tunnit ulos aina, kun se on ollut mahdollista. Oppilaat ovat olleet yhtä hymyä, tästä aurinkoenergialla latautuvasta sijaisopesta puhumattakaan.
Tänään nieleskelin Suvivirren aiheuttamia kyyneleitä eskarilaisen ja päiväkotilaisen kevätjuhlassa ja huomenna eskarilainen saa todistuksensa. Työaamuja on jäljellä 6 ja sitten alkaa odotettu ja ansaittu loma... Luvassa viikko hellettä, ainakin. Ehkä sen jälkeen koittaa taas blogin ja käsitöiden aika.
Aurinkoista toukokuun loppua!

Ei kommentteja: